in

Zware klap voor familie Hazes

Rachel Hazes en haar familie gaan een zware tijd tegemoet. De moeder van André en Roxeanne is op dit moment in Spanje en het lijkt erop dat ze voorlopig niet bij haar kinderen in Nederland kan zijn…

“Zojuist gehoord dat Spanje, waar ik nu ben, over een paar uur de grenzen sluit,” schrijft Rachel op haar Instagram-pagina.

“Het is eng en gek, maar zo belangrijk dat iedereen binnen blijft. Hulde aan alle hulpverleners die dag en nacht voor ons klaar staan #blijfsterk.”

Ze wordt door haar volgers veel sterkte gewenst. “Veel succes en sterkte en blijf vooral gezond,” schrijft iemand bijvoorbeeld.

Ook Sanne Kraaijkamp doet een duit in het zakje. “Blijf veilig en gezond, lieve Rachel,” schrijft ze. Een ander denkt dit hier binnenkort ook te kunnen verwachten. “Weet zeker, over een paar weken gebeurt het ook in ons landje. Vind het zo eng.”

15 marktplaatsgesprekken die volledig uit de hand lopen

Welkom op Instagram

En dat terwijl Rachel vorige week nog zo vrolijk haar debuut maakte op Instagram. Ze zette al direct vier foto’s online, die allemaal waren gemaakt op haar vijftigste verjaardag.

Dit feest vierde Rachel groots op de Dam in Amsterdam. En wat een eer, op Rachel’s eerste foto prijkte de prachtige plopkap van Shownieuws! Rachel heeft inmiddels al 15.200 volgers binnengeharkt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Durf te wensen, durf te dromen. Bedankt voor de mooie avond iedereen ❤️ #50

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#50 ❤️

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#50 ❤️

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#50 ❤️

Een bericht gedeeld door Rachel Hazes (@rachelhazes) op

Opvallend is om te zien wie Rachel wel en niet volgt. Waar wordt gezegd dat ze geen goede band meer heeft met dochter Roxeanne – ze was ook niet op haar vijftigste verjaardag – blijkt dat online anders. Ze volgt Rox op Instagram vanaf nu op de voet! André’s vriendin Monique Westenberg en zijn ex Bridget Maasland, met wie zij een goede band had, zijn opvallende afwezigen in het lijstje.

Onbekende achtervolgt klein schreeuwend meisje – verborgen camera legt griezelig beeld vast

Feest

Het dak ging er af op de verjaardag van Rachel Hazes. Het was een bijzondere avond met een bijpassend cadeau van haar nieuwe liefde Mike! Op het feest, waar Samantha Steenwijk, Rolf Sanchez en natuurlijk haar zoon André Hazes optraden, kreeg ze van hem een ontzettend duur kunstwerk cadeau. Het gaat om een koffer van Studio Tim de Vries, die 15.000 euro kost!

Eerder werd bekend dat dochter Roxeanne niet aanwezig was op de verjaardag van haar moeder. Dat was een flinke domper voor Rachel die eerder vertelde aan Story dat ze maar één grote wens had voor het feest: een hereniging van haar kinderen.

”Mijn mooiste geschenk zou zijn als Roxeanne en André er dan samen zijn. Ik doe erg mijn best om ze weer samen te krijgen. Geloof me: ik doe niet anders.”

Nu 24 Nederlanders bezweken aan coronavirus: ‘hoe groot wordt tweede golf’?

André Hazes op het nippertje ontkomen aan coronavirus