in

Zoon negeert zijn moeder tot haar dood, kijkt in de kist en realiseert de verschrikkelijke waarheid.

Als je van Amerikaans worstelen houdt, dan ken je misschien Marc Mero oftewel ‘Johnny B. Badd’. Als professioneel worstelaar en amateurbokser, won hij de titel van WWE Wrestling Champion in de negentiger jaren.

Maar zijn leven heeft een wending genomen en hij wijt zijn leven nu aan het houden van speeches.

Marc droeg een geheim met zich mee waar maar weinigen van wisten. Maar tijdens een speech in mei, besloot hij zijn geheim te vertellen en kreeg de hele zaal aan het huilen.

De ´bad boy´ worstelaar verraste velen toen hij zijn nieuwe carrière aankondigde als speecher.

Via zijn organisatie ‘Champion of Choices’, spreekt hij voor zalen over de hele VS en inspireert mensen om goede levenskeuzes te maken.

Hij is populair onder jonge mensen en bezoekt scholen om pesten aan te pakken.

In mei van afgelopen jaar, op Moederdag, bezocht Marc een school om een speech te geven met een belangrijke boodschap.

De boodschap ging over de dood, liefde, en verdriet en kreeg de hele zaal vol middelbare scholieren aan het huilen.

Lees ook  Vrouw (61) gered nadat ze 22 jaar als slavin moest werken voor rijke familie in Brazilië: gezin liet haar achter zonder te zeggen dat ze verhuisden

Hij begon de speech door zijn relatie met zijn moeder uit de doeken te doen.

Hij vertelt over zijn tienerjaren en hoe hij zich schaamde voor haar overenthousiaste steun tijdens sportevenementen. Hij spreekt ook over hoe hij het haatte als ze weer keek hoe het met hem ging.

Zijn moeder wilde het beste voor hem maar Marc vond dat ze hem niet vertrouwde. Hij voelde het alsof hij niet serieus werd genomen als atleet, en dat ze hem zag als een onverantwoordelijk feestbeest.

Marc vertelt over hoe hij op een worsteltour in Japan was toen hij een telefoontje kreeg. Hij kreeg het verschrikkelijke nieuws over dat zijn moeder was overleden.

¨Ik gooide de telefoon neer. Ik rende uit mijn hotel. Ik nam de lift naar de lobby. Ik rende naar het midden van de straat midden in Hiroshima, Japan,” zegt hij terwijl hij zijn tranen tegenhoudt. ¨Ik weet nog dat ik omhoog keek om te zeggen ´Mam, het spijt me zo¨

Marc blijft vertellen over hoe zijn hele leven draaide om het verdienen van geld en het winnen. Hij had nooit waardering getoond richting de mensen die van hem hielden en hem hadden gesteund – zijn familie.

Lees ook  2-jarige met syndroom van down kan amper praten, maar als zijn zus begint te zingen gebeurt er een wonder

De dood van zijn moeder deed Marc beseffen wat het ware doel in het leven is en hoe belangrijk zijn geliefden zijn – maar ook hoe snel zij kunnen verdwijnen.

Hij gaf de aanwezigen nog een laatste boodschap:

¨Ik leef niet langer in de tijd, ik leef het moment,¨ zegt hij. ¨Het gaat niet om wat je in je portemonnee hebt, het gaat erom wat je in je hart hebt. Liefde is slechts een woord totdat er iemand verschijnt die er betekenis aan geeft.¨

Kijk de emotionele speech hieronder:


We zouden de mensen waar we van houden meer moeten waarderen.

Terwijl er zoveel gebeurt in het dagelijks leven is het soms goed om even stil te staan en een moment te nemen om te genieten van al het mooie. Dat kan alleen door te genieten van het moment.

Deel als je het daarmee eens bent!

Slechts 1 op de 5 mensen kan de fout op deze foto vinden: Lukt jou het?

Voor de bier fans: maak kennis met de biertosti! Zo maak je hem!