in

Zonaanbidders opgelet: we gaan lekker nazomeren dit weekend

Nazomeren is heerlijk!

Als je nu naar buiten kijkt, word je hoogstwaarschijnlijk niet heel blij van het weer. Het is bewolkt en regenachtig, maar dat zal in de loop van deze week veranderen. Vanaf vrijdagmiddag krijgen we namelijk heerlijk weer!

Fijn zo’n weekend.

Vrijdag en zaterdag
Afkicken van de zomer is een stuk makkelijker als we nog blij gemaakt worden met enkele nazomerdagen. Gelukkig lijkt moeder natuur ons goed gezind te zijn en krijgen we die dit weekend al. Het kan zelfs 27(!) graden worden. Die 27 graden worden uiteraard niet gelijk bereikt, dit gaat heel geleidelijk. Op vrijdag is het eerst nog ongeveer 19 graden en weinig wind. Een prima dagje om er even op uit te gaan.

Lees ook  Pas op: deze zes voedingsmiddelen lokken hoofdpijn uit

Zondag
Zondag is technisch gezien het begin van de meteorologische herfst, maar het weer laat ons iets anders geloven. Met temperaturen van 22 tot 24 graden is het heerlijk zacht. In het zuidoosten kan het zondag zelfs al 25 graden worden!

Maandag en dinsdag
Maandag en dinsdag hebben de mensen die zonder airco op kantoor zitten wel een beetje pech. Dan wordt het namelijk 25-27 graden en dan kan het dus ook flink heet zijn. Deze hele week blijft het waarschijnlijk warmer dan normaal. Probeer vandaag dus even door de wolken heen te kijken, want daarachter schijnt het zonnetje dat niet kan wachten om zich dit weekend eens goed te laten zien.

Lees ook  Toen de winkeleigenaar op de bewakingscamera zag wat deze moeder met haar baby deed, belde hij meteen de politie…

“Omstanders maakten foto’s van mijn zoon toen hij voor de trein sprong”

Breaking: Tilly uit ‘Mr. Frank Visser Doet Uitspraak’ slaat buurvrouw tegen de grond