in

Zomer 2019 wordt wellicht warmer, droger en zonniger dan normaal.

Goed nieuws voor deze zomer: weerbureau Weeronline voorspelt dat de zomer van 2019 wellicht warmer, droger en warmer dan normaal wordt. De verwachting is dat er veel lange periodes van stralend zomerweer met veel zon zullen zijn.

Volgens de meeste berekeningen zou de gemiddelde temperatuur tijdens de zomermaanden rond de 18 graden schommelen. Normaal ligt die gemiddelde temperatuur rond de 17 graden.

Lees ook!
Larissa (17) na 2 weken vermist weer veilig thuis!

Vorige zomer was de warmste zomer sinds de eerste metingen en hadden we in De Bilt een gemiddelde temperatuur van 18,9 graden.

Volgens Weeronline worden de komende maanden overheerst door hogedrukgebieden. Dat zorgt voor heel wat zonneschijn en daarom zal het warmer zijn dan normaal.

In de maand juni mogen we ons verwachten aan oosten- en zuidoosterwinden. Die voeren geregeld warme lucht aan.

Lees ook!
Dit is zo verwerpelijk! Moeder laat haar kinderen van 5 en 6 jaar mIsbruiken terwijl ze ‘wacht’ in de woonkamer. De reden waarom ze dit toelaat is afschuwelijk

Dat zal in het binnenland echter leiden tot flinke onweersbuien. Tijdens de maanden juli en augustus krijgen we dan weer meer westen- en zuidwesterwinden.

Dat zou in het binnenland zorgen voor hoge temperaturen, terwijl dat aan de kust wellicht tot meer normale temperaturen zou leiden.

We kunnen nauwelijks wachten tot het écht zomer is! Deel deze prettige weersvoorspelling met iedereen die je kent!

P*dofiel met dwerggroei moet niet naar gevangenis ‘omdat er geen aangepaste toiletten zijn’.

Onderzoek bevestigt: mannen zijn grote baby’s die het leven van vrouwen moeilijker maken: