in ,

Zó ziet de oudste dochter van André Hazes er nu uit

Roxeanne en André Hazes jr. staan volop in de spotlights, maar André Hazes heeft nog twee kinderen die we niet vaak zien in de media: Nathalie en Melvin. Hoe gaat het met de oudste dochter en zoon van André Hazes?

André Hazes was van 1974 en 1979 getrouwd met Annie Dijkstra. Samen kregen zij een dochter, Nathalie. Twee jaar nadat zij uit elkaar gingen, trouwde André met Ellen Wolf.

Zij kregen samen zoon Melvin. Melvin leeft volledig buiten de publiciteit en van hem zijn dan ook geen recente foto’s te vinden.

Lees ook  Met deze kebab-grill creëer je thuis jouw eigen shoarmazaak

De oudste dochter van André Hazes, Nathalie gaf in een interview met De Telegraaf eens aan dat ze graag contact zou willen met halfbroer en -zus André en Roxeanne.

Melvin zou afscheid hebben genomen van de achternaam Hazes en de achternaam van zijn stiefvader aan hebben genomen. Zijn moeder is in 2005 overleden aan de gevolgen van borstkanker.

Lees ook  Testicuzzi: Een heerlijke jacuzzi voor je balzak!

Oudste dochter André Hazes
Nathalie Hazes vertelde in een van de weinige interviews die ze heeft gegeven dat ze naar Spanje is verhuisd om daar een café te openen. Neef Stanley deelde een aantal jaar geleden een kiekje met Nathalie in haar café in Spanje:

Foto’s uit de oude doos
Van zoon Melvin zijn alleen foto’s uit de oude doos te vinden. Zoals deze met zijn moeder Ellen en vader André Hazes:

Politie Hengelo doet getuigenoproep om ‘incident’ met meisje

13-jarig meisje aangetroffen in rosse buurt in Brussel: ontvoerd voor schamele 500 dollar losgeld