in

Zó zag Najib Amhali er als 5-jarig jochie uit

Najib Amhali (47) plaatst op Instagram regelmatig kiekjes van zijn twee zonen: Noah (6) en Novéll (3). Maar nu is de cabaretier zelf de oude doos ingedoken en heeft een filmpje online gezet waarin hij als 5-jarig jongetje te zien is.\

“Kreeg deze opgestuurd. 5 jaar oud (met blauwe trui)”, schrijft hij bij het zoete filmpje. In een blauwe coltrui en met een guitig lachje is Najib op het filmpje met wat vriendjes aan het spelen.

  Waarom je bij de kapper nooit met je benen over elkaar moet zitten

De hint naar de blauwe trui had hij niet hoeven geven. Je ziet namelijk meteen wie de lolbroek is, want Najib is geen spat veranderd, vooruit, alleen wat jaartjes ouder geworden.

Trotse papa
In 2012 werd Najib voor het eerst vader. Samen met zijn vrouw Niama kreeg hij een zoon: Noah. Drie jaar later kregen ze hun tweede zoon: Novéll. Op Instagram laat hij regelmatig zien hoe trots hij op zijn jongens is. “En dan kan ik in Carré of in de Ziggo Dome staan, maar deze twee zo naast elkaar zien staan, daar leef ik voor. Noah al weer zes jaar”, schrijft hij bij de schattige foto van zijn zoontjes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kreeg deze opgestuurd @najibamhaliofficial 5 jaar oud (met blauwe trui)

Een bericht gedeeld door Najib Amhali (@najib_amhali) op

Zilvervisjes in huis voorkomen; met deze tips doe je dat

‘Famke Louise verraadt wie haar nieuwe liefde is’