in

‘Zo triest!’ Britse moeder na ruzie verscheurd door eigen honden

In het noordwesten van Engeland is een 44-jarige vrouw door twee honden aan stukken gescheurd. De dieren vielen de vrouw in haar woning in Widnes aan, meldt de politie vandaag. Volgens een buurvrouw was het slachtoffer moeder van drie meisjes, waaronder een tweeling.

Buren van Elayne Stanley meldden dat ze geschreeuw hoorden vanuit het rijtjeshuis. ,,Haal handdoeken!’’, werd er geroepen. De politie vond het slachtoffer ernstig gewond. Een buurman zou tevergeefs hebben geprobeerd de twee honden af te weren met gereedschap en stenen.

Lees ook  Hierdoor overleefde Brabantse kat Siepje maand in kast

Hulpdiensten konden haar niet meer redden; ze stierf op de plaats van het ongeluk. De ‘massieve en gespierde’ dieren waren eigendom van het slachtoffer, schrijft de krant Mirror. Elayne zette regelmatig foto’s van haar twee viervoeters, Billy en DJ genaamd, op sociale media.

Doodgeschoten
Volgens de politie is een van de honden, te weten het vrouwtje DJ, doodgeschoten en de andere verdoofd en naar een kennel gebracht. De buurvrouw vertelt dat de aanval door de honden vooraf werd gegaan door een ruzie tussen Elayne en een van haar dochters.

Lees ook  Politie rukt uit vanwege ijselijke gil: oproerkraaier blijkt verdwaalde muis

De buurt is erg geschrokken door de fatale aanval op de vrouw. Dat de honden agressief waren was niet bekend. ,,Ze lieten hun kinderen de honden als kussen gebruiken’’, klinkt het. ,,Het is zo triest. Elayne was maar klein en mager. Ze had geen schijn van kans.’’

Politie maakt zich ernstig zorgen over vermiste Razane Owieda (13)

Minderjarige serie-aanrander op heterdaad betrapt na inzet vrouwelijke agenten