in

Zijn vrouw overleed in de verloskamer en zo nam hij afscheid van zijn eeuwige liefde

Wat een gelegenheid moest zijn om te vieren, werd voor dit stelletje een ware tragedie. In de Braziliaanse stad Sao Paulo wachtten Igor Aparecido Pereira en Ana Paula Saqui de Paula in spanning op de geboorte van hun baby, maar de kersverse moeder zou kort na de bevalling overlijden.

Na een dag van pijnlijke weeën, arriveerde Ana Paula op 26 april in het Hospital Sao Luiz de Boituva met negen centimeter opening. Nadat een poging om op een natuurlijke manier te bevallen mislukte, vroeg de vrouw om een keizersnede, maar dat werd geweigerd.

Jonge bruid sterft 3 dagen na droomhuwelijk met liefde van haar leven in hospitaal.

In plaats daarvan kozen de dokters ervoor om de baby ter wereld aan de hand van een verlostang. Hoewel ze de ingreep overleefde en van een gezond babymeisje beviel, zou de moeder van amper 18 jaar oud enkele minuten later overlijden.

Op zijn Facebookprofiel postte Igor een hartverscheurend bericht over het afscheid van zijn eeuwige liefde en bedankte haar voor alles wat ze achterliet. “Wanneer zal het gemis overgaan? Hoe graag zou ik willen dat je hier aan mijn zijde bent, dat je hier zou zijn om samen dit prachtige sterretje groot te brengen.”

Docent adopteert leerling met syndroom van Down na overlijden moeder

“Ik hou zoveel van je, schat, en ik zal altijd van je houden”, vervolgde hij. “Dat beloof ik je en jij weet dat ik de waarheid vertel omdat je vanuit de hemel zult zien hoe goed ik voor onze dochter zal zorgen. Hartelijk bedankt voor het geschenk dat je ons gaf. Ze is heel mooi en heeft jouw gezicht.”

Dit is zo hartverscheurend. Onze gedachten zijn bij de familie en de vrienden van deze jonge moeder die haar kleine schat nooit zal zien opgroeien.

Jonge vrouw achtervolgd door Thijs H.: ‘Ik kreeg gelijk een vreemd gevoel’

Sylvie heeft drie weken na liefdesbreuk alweer rijke man gestrikt