in ,

André Hazes bevestigt dat hij samenwoont met Sarah van Soelen (25)

De bom onder de relatie van André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) heet Sarah van Soelen (25).

Van goede komaf, actief als model en influencer en een graag geziene gaste op showbizzfeestjes. Gisterenavond gaf André toe dat de twee al samenwonen. “Het is een heel leuk wijf.”

“Ik ben de afgelopen jaren goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap.

Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit.” Amper 24 uur nadat de breuk met zijn ex-verloofde Monique bekend raakte, hintte André Hazes al naar een volgende relatie.

Lees ook  Medewerkster Rotterdams stembureau weggestuurd: 'Als je op Thierry of Geert stemt verscheuren we je stembiljet'

En nog eens 24 uur later deed hij er gisteravond in een interview met RTL Boulevard nog een schepje bovenop.

“Sarah is een heel leuk wijf”, klonk het daar. “We hebben geen relatie, maar ik sluit niets uit. Als het dan toch gebeurt, ben ik later niet die leugenaar.”

Na hun vakantie op Bonaire met Monique ontplofte volgens de zanger ”de bom”. Op dag drie besloot hij dat het genoeg was en pakte hij zijn spullen. Hij appte een goede vriend van hem, Ruud van Soelen, die hem onderdak heeft geboden in een appartement. Sarah van Soelen is bij hem.

Sarah van Soelen
“Ik ben de afgelopen jaren tijdens alle ups en downs regelmatig opgevangen door de familie Van Soelen, die voor mij altijd een enorme steun en toeverlaat is geweest. Vooral op de momenten dat ik er doorheen zat”, vertelt André. “Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb.” André lijkt hiermee te verklappen op welk adres hij verblijft nu hij weg is uit de gezinsvilla waar Monique nog woont.

Lees ook  10 tips waardoor je direct zult stoppen met nagels bijten – vooral 5 is erg effectief

Patiënten mogelijk besmet met hepatitis tijdens ziekenhuisonderzoek

Hoe Alisha (14) doelbewust in de val gelokt werd door verliefd koppeltje: “Maar we wilden haar zeker niet dood”