in ,

Zien: Rachel Hazes haalt fors uit naar Monique! ‘Karma deed zijn werk’

Na de breuk met Monique bracht André Hazes meteen een bezoek aan zijn moeder Rachel. Blijkt dat de zanger niet zonder de liefde van mama kan.

Rachel praat voor het eerst openhartig over de misgelopen verloving van haar zoon. De weduwe van Hazes senior zegt:

“Met tegenzin moet ik bekennen dat ik altijd heb geweten dat het een dag was die komen ging. André is nog een jonge hond, die moet kunnen rondrennen.

Als ik zie hoe opgelucht en blij hij is, er is een last van zijn schouders gevallen. De last van in een rol geperst worden die hem niet past.”

Geen Moeder Teresa
Het is geheim dat Rachel geen fan was van Monique. Toch lacht ze niet in haar vuistje na de breuk. Wel wil ze kwijt dat Monique zeker geen heilig boontje is.

Lees ook  Onderzoek: Leven met een vrouw met een ‘maatje’ meer maakt je tien keer gelukkiger!

Rachel legt uit: “Zoiets is voor niemand leuk. Daarbij is ze de moeder van mijn kleinzoon. Het is echter geen geheim dat het me ergert dat ze door zoveel mensen als een soort Moeder Teresa wordt gezien.

Maar ik zal nooit vergeten dat ik op 11 april 2017 opgenomen werd in een psychiatrische inrichting, en Monique op exact dat moment een bericht postte waarin stond dat karma zijn werk had gedaan. Dan zit je niet goed in elkaar, hoor.”

Stiekem contact
Rachel zegt dat zij en haar zoon al die tijd gewoon contact hadden met elkaar, zij het stiekem. Monique mocht niets te weten komen.

Lees ook  Je kunt een ‘kontkussen’ kopen voor eenzame nachten

Ze zegt dat ze na optredens tot diep in de nacht urenlange gesprekken hadden. “Het was zijn enige mogelijkheid om zijn verhaal te doen bij mij”, verklaart Rachel.

Rachel ontkent ook dat het Monique was die haar en André terug bij elkaar brachten. Daarover vertelt de brunette: “Ik woonde in die tijd bij mijn zus Els, en daar had ik allang contact met André.

Na ons gezamenlijke eerste diner kreeg Monique ineens alle eer daarvoor. Ik heb dat maar zo gelaten, al zat het dus echt anders in elkaar.”

Nogmaals het bewijs dat dieren uit het circus moeten: grote paniek wanneer olifanten plots vechten

Hele foute foto’s van Sarah van Soelen gelekt, de nieuwe “vlam” André Hazes!