in ,

Zien: Gravin Eloise deelt “verbluffende” foto in zwemkleding!

Gravin Eloise Sophie Beatrix Laurence, gravin van Oranje-Nassau, jonkvrouw van Amsberg (Den Haag, 8 juni 2002) is het oudste kind van prins Constantijn en prinses Laurentien en het eerste kleinkind van prinses Beatrix.

Zij is het enige kleinkind dat Prins Claus heeft meegemaakt. De jongedame is de vijfde in de lijn van de troonopvolging.

Haar officiële aanschrijftitel is Hooggeboren Vrouwe. Ondanks het feit dat haar vader prins is, is zij geen prinses, maar gravin.

Dit is bij het huwelijk van haar ouders besloten om het aantal prinsen en prinsessen beperkt te houden.

Lees ook  Man loopt met enorme Pitbull in Rotterdam – dit is wat er vervolgens gebeurt

De 18-jarige dame is hard op weg om een flinke influencer te worden op social media. Ze heeft bijvoorbeeld meerdere Q&A’s gedaan waarin ze een klein inkijkje geeft in het koninklijke leven wat natuurlijk best bijzonder is.

Gravin Eloise op vakantie
Shownieuws en andere ‘roddelmedia’ zijn er direct opgesprongen, haar nieuwste kiekje op haar social media-account.

Ze deelt daar namelijk voor het eerst een foto van zichzelf in zwemkleding. Niet dat we dat niet vaker zien van koninklijke familieleden.

Lees ook  Dit is de lekkere dochter van Diederik Gommers

We zagen eerder al wat zomerse kiekjes van koningin Maxima. Alleen die werden gemaakt door lokale paparazzi en niet gepost door zichzelf.

Shownieuws noemt de foto van de gravin een verbluffende foto. De gravin is wel vaker in de roddelmedia verschenen de afgelopen tijd.

Zo publiceerde weekblad Weekend bijvoorbeeld een foto waarin ze aan het roken is met de titel: ‘De gravin geniet van studentenleven’. Onderstaande foto is gemaakt op haar vakantie in Sicilië:

Foto’s: Vriendin van Thierry Baudet uit de kleren voor de foto!

Zien: Ouwe Bridget Maasland laat jongemannen watertanden met selfie in haar bed!