in

ZIEN: Deze gekleurde kaarsen zijn de perfecte accessoires

Vergeet normale kaarsjes en geurkaarsen, gekleurde peniskaarsen zijn vanaf nu de perfecte accessoires voor in je woonkamer. Lees vooral verder, want deze kaarsen moet je hebben!

Deze gekleurde peniskaarsen zijn een must in je woonkamer
Kaarsjes maken jouw woonkamer in het najaar super cozy, maar vergeet de saaie witte en rode kaarsen, want met deze gekleurde peniskaarsen maak je pas echt een statement. Het leuke aan de kaarsen is dat ze handgemaakt zijn en dat ze daardoor ook echt alle aders die je op de penis kunt zien hebben nagemaakt, waardoor het heel erg overeen komt met de real deal…

Lees ook  Brandweer redt vrouw, kittens en hamsters uit brandend huis in Apeldoorn

Je kunt de kaarsen in heel veel verschillende kleuren krijgen
Wat ook erg handig is, is dat je de gekleurde peniskaarsen in heel veel verschillende kleuren kunt shoppen, waardoor hij wel bij de kleuren van je woonkamer moet passen. Zo kun je ze shoppen in roze, rood, groen, blauw, wit, geel en oranje. En hoe grappig is het dan ook om er een aan je vriendin te geven die toevallig net op kamers is gegaan? Oh ja, mocht je ze willen; je moet wel snel zijn, want de peniskaarsen worden regelmatig bijgevuld, maar zijn steeds binnen vijf minuten uitverkocht!

Lees ook  Ruim 50 besmettingen en een dode door uitbraak Britse variant in het UMCG Groningen

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Fabriek (@defabrieknijmegen)

Aaltenaar (53) ontmaagdde zijn pleegdochter en misbruikte haar tien jaar lang: zes jaar cel

Nichtjes waarschuwen voor handtastelijke neef: ‘Ik word nog steeds misselijk van jouw giechellach’