in

Dochter (24) van Richard Krajicek en Daphne Deckers helemaal uit de kleren

Krajicek was onderdeel van de zogenaamde ‘Gouden Generatie’, een groepje Nederlandse tennissers die stuk voor stuk opkwamen in de jaren 80 en hun meeste successen boekten in de jaren 90.

Deze groep bestond uit Paul Haarhuis, Jan Siemerink, Jacco Eltingh en, jawel, de meest succesvolle van het stel: Richard Peter Stanislav Krajicek, de enige die een grandslamtoernooi (Wimbledon) heeft gewonnen in het enkelspel. Een behoorlijk indrukwekkende prestatie.

Krajicek sloeg in de jaren 90 ook Daphne Deckers aan de haak. Daphne is een voormalig topmodel dat later ook successen boekte als actrice en presentatrice – ze speelde zelfs een klein rolletje in de Bond-film Tomorrow Never Dies. De twee trouwden in 1999 en kregen twee kinderen, waaronder Emma.

Lees ook  Afvoer eindigt in kruipruimte, verkoper krijgt boete

Emma Krajicek Deckers
Emma Deckers, om precies te zijn. Waarom niet Emma Krajicek? In een interview met 5 Days of Christmas legde Daphne uit dat haar man Richard dat liever niet wilde. Daphne: “Hij zei: ”Er is maar een familie Krajicek in Nederland, zullen we dat niet doen.”

In plaats daarvan wilde de tennisser liever dat zijn kinderen van de anonimiteit konden genieten, al is dat zelfs met de achternaam Deckers niet helemaal gelukt, zo onthulde Krajicek. “Toen mijn dochter naar de middelbare school ging, kwamen er op de eerste dag al jongens naar haar toe met de vraag of ik haar vader was.”

Lees ook  Een zandzwembad in je eigen achtertuin voor maar 100 euro!

Actrice
Na het behalen van haar vwo is de nu 24-jarige Emma vertrokken naar Amerika. Los Angeles, om precies te zijn, waar ze The American Academy of Dramatic Arts volgde. En Emma timmert inmiddels behoorlijk aan de weg om een succesvolle acteercarrière op te bouwen. Zo scoorde ze al rolletjes in diverse series en films; GTST Stories, Natural Disasters, All About Sex. Het zonnige L.A. heeft ze overigens alweer ingeruild voor ons kouwe kikkerlandje.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emma Deckers (@emmadeckers)’in paylaştığı bir gönderi

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emma Deckers (@emmadeckers)’in paylaştığı bir gönderi

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emma Deckers (@emmadeckers)’in paylaştığı bir gönderi

Man gewond gevonden in zijn huis in Rosmalen nadat hij zelf de politie belt

Sugardaddies onthullen horror-verhalen: “Mag ik je een pijpbeurt geven voor 300 euro op de parking?”