in

Ziek koppel poseert zoenend voor een foto van Leeuw die ze zojuist hadden doodgeschoten

Jagen op een dier voor sport is voor dierenliefhebbers schokkend genoeg, maar het vieren van de moord is iets anders.

Een stel uit Canada leek zo blij dat ze een machtige leeuw hadden doodgeschoten dat ze de behoefte voelden om voor een foto te poseren terwijl ze over zijn lijk kusten. De afbeelding is gedeeld door duizenden die ziek zijn van de foto.

Darren en Carolyn Carter besloten de moord te vieren met een kus en een foto.

Legelela Safaris, een Zuid-Afrikaans jachtbedrijf, plaatste de foto op Facebook met de woorden: “Hard werken in de hete Kalahari-zon … goed gedaan. Een monsterleeuw. ‘

Ik weet niet zeker hoe het doden van een weerloos dier in gevangenschap met een pistool ‘hard werken’ is, en ik ben niet de enige.

Legelela Safaris stelt op haar website dat het “het beste wil bieden aan zowel jagers als niet-jagers en we zouden het geweldig vinden als u uw gezin meeneemt” met enkele van de duurste pakketten die worden aangeboden aan degenen die een hyena willen doden; het schieten van een leeuw staat vermeld als “prijs op aanvraag”.

Lees ook  Pitbull grijpt baby’s luier en sleept haar mee – seconden later beseft de familie waarom ze een held is

‘Laf tot het uiterste’
Het verontrustende beeld ging viraal en trok duizenden reacties, waaronder een tweet van Dr. Lauren Gavaghan die luidde: ‘Niet moedig. Niet cool. Laf tot het uiterste. Wat een trieste trieste zielen om zo’n majestueus en mooi dier te doden. ”

Xpose Trophy Hunting stelt: “Het kussende paar zijn Darren en Carolyn Carter uit Alberta Canada, ze doodden 3 ingeblikte leeuwen per dag. Ze runnen een taxidermiebedrijf genaamd Solitude Taxidermy, op Facebook. ?? ”

Canned hunting is wat campagnevoerders het doden van een dier dat zich in een omheining bevindt om een ​​trofee te krijgen, volgens Wildlife Rescue and Rehabilitation.

Lees ook  Wetenschappers: dood daarom NOOIT een spin een huis!

‘Dit moet nu stoppen!’
Oilergirl zei: ‘Ik walg enorm van deze mensen. Dit is allemaal voor sport en het is absoluut walgelijk. Dit moet nu stoppen! ‘

Volgens The Animal Rescue Site ontving het paar meerdere doodsbedreigingen en hebben sindsdien alle sociale media-accounts verwijderd. De Britse krant The Mirror kon met Darren praten en hij zei: “We zijn helemaal niet geïnteresseerd om daar commentaar op te geven. Het is te politiek. ”

Ik zal nooit begrijpen wat iemand ertoe drijft geld te betalen, zodat ze een dier kunnen doden, het is barbaars en moet worden gestopt.

Deel alsjeblieft om je steun te betuigen voor het verbieden van deze zeer verontrustende praktijk.

Suzanne Schulting knalt net deze pikante foto online!

Man die school binnenreed verdacht van poging tot moord