in

Zelfs Yolanthe wist zich geen houding te geven bij dit kampvuur

Met enige twijfel gingen Channah en Quinten de verleiding aan in de test der testen: Temptation Island VIPS. Aan dat avontuur is vandaag in de aflevering een einde gekomen. Tijdens het kampvuur deed Channah namelijk een schokkende onthulling: ze is in verwachting van een kindje. ‘Dit programma is alles behalve voor een zwangere vrouw’, reageerde presentator Yolanthe meelevend.

De huilbuien, het proberen te weerstaan van de verleiding én de hoop om sterker uit Temptation Island VIPS te komen dan dat ze erin gingen: Channahs deelname aan het programma is één grote rollercoaster geweest. Al na drie dagen bleek dat Quinten het erg lastig vond om de begeerlijke vrijgezellen van zich af te slaan. Dat tot groot verdriet van zijn vriendin, al kwam zij daarna wel tot het besef dat hun relatie nog nauwelijks van waarde was.

Vandaag was het de beurt aan de vier dames om de beelden van hun partners onder ogen te komen. Channah was als laatste aan de beurt, maar had daarna nog een belangrijke mededeling. Een mededeling die ze alleen met presentatrice Yolanthe wilde delen. ,,Vlak voordat Quinten en ik hierheen kwamen, zijn we erachter gekomen dat ik zwanger ben”, onthulde Channah haar geheim. Yolanthe reageerde geschokt. ,,Ik weet niet wat ik moet zeggen… dit is best wel heftig.”

Channah bekende vooraf te hebben getwijfeld om aan Temptation Island VIPS mee te doen. Toch namen zij en Quenten het risico. ,,Juist omdat hij zei: just the three of us. We gaan dit halen”, legde ze aan Yolanthe uit. Ondanks alle verdrietige momenten, is Channah ook dankbaar dat ze wel heeft meegedaan. Vooral omdat ze, naar eigen zeggen, erachter is gekomen hoe Quinten daadwerkelijk in elkaar steekt. ,,Ik ga toch liever naar huis. Omdat ik gewoon heel graag voor mij en de kleine wil zorgen.”

Moeder komt er via Facebook achter dat haar vermiste dochter dood is!

Yolanthe kon zich daarin volledig vinden. ,,Dit programma is alles behalve voor een zwangere vrouw”, reageerde de brunette op Channahs bekentenis. Channah kon rekenen op veel steun van Yolanthe, die naast haar kwam zitten om haar een stevige knuffel te geven en wat wijze woorden in te fluisteren. Ook besloot Yolanthe dat het tijd was om Quinten erbij te halen. Wat daar de uitkomst van is, is nog niet volledig duidelijk. Dat wordt in de aflevering van volgende week bekend.

Gebroken
Het was sowieso een zware avond voor de dames. Vorige week werden de mannen geconfronteerd met beelden van hun partners, maar vanavond waren die rollen omgekeerd. Shirley beet het spits af en kreeg te zien hoe Damian zich wel érg op zijn gemak voelde tussen alle singles. En daar bleef het niet bij. ,,Ik denk dat elke vent wel een kunstje zou kunnen op zo’n klein poppetje”, hoorde ze Damian op beeld zeggen. Dat was de nekslag voor Damian: ,,Dan ga je toch lekker je kunstje doen”, sneerde Shirley.

Grootmoeder draagt ​​haar trouwjurk na 63 jaar: de reflectie op de foto zorgt voor tranen in mijn ogen

Ook Yasmin, die al eerder aangaf klaar te zijn met Thomas, reageerde woedend toen ze te horen kreeg hoe Thomas aan verleidster Danielle vroeg of ze ergens het bed in konden duiken. ,,Hoe kijk je nu naar jullie relatie?”, vroeg Yolanthe haar. Yasmin bitste terug: ,,Wélke relatie?” Yasmin hield het niet droog en liet haar tranen de vrije loop. ,,What the fuck… ‘’, snikte ze. ,,Laat die jongen lekker gaan. Je bent veel te leuk voor hem”, sprak Channah haar vervolgens wat moed in.

En er was nog iemand die vandaag compleet brak in Temptation Island VIPS: Pommeline. Op de beelden die zij te zien kreeg, hoorde ze hoe Fabrizio aan de vrouwelijke verleidsters vertelde helemaal klaar te zijn met de blondine. ,,Ik ben nu ondertussen aan het denken hoe ik dat bed uit m’n huis moet krijgen”, zei hij tegen vrijgezel Julia. Die woorden kwamen als donderslag bij heldere hemel. ,,What the fuck heb ik fout gedaan?”, snotterde Pommeline. ,,Dat breekt me echt. Hij zei dat ik de vrouw van zijn leven ben, waar ben ik dan nu?”

Of het tussen de vier koppels nog goedkomt, blijft de vraag. Duidelijk is wel dat Channah en Quinten op het vliegtuig naar huis stappen. Om het gat op te vullen dat de twee achterlaten, komt er een nieuw koppel in de plaats. Wie dat zijn, wordt in de aflevering van volgende week bekend.

Ouder stel kan zorgkosten niet betalen; pleegt zelfmoord

Koppel net te laat, cruiseschip vertrekt en zwaait het uit met een ‘mega-bye’