in

Hij hoorde lawaai op vuilnisbelt – gaat kijken en ziet twee verwaarloosde baby’s in luiers

Hoewel het niet te begrijpen valt, zijn er veel mensen die uit noodzaak hun eigen kinderen dumpen. Mark Purcell had zal nooit vergeten wat hij op een koude winterdag in november heeft meegemaakt.

Toen Mark onderweg was naar huis op een avond, hoorde hij een vreemd geluid uit een vuilnisbelt, nabij een goed doel. Marks buikgevoel zei dat er iets niet pluis was, dus ging hij kijken.

Tot zijn grote verrassing zag Mark dat twee kleine jongetjes, niet ouder dan een jaar, in een hoop vuilnis laggen.

De jongetjes bleken broertjes te zijn, zeven en twee maanden oud. Ze waren vies en zaten daar in hun luiers.

Hun ouders waren een dakloos echtpaar die naar het kerkje in de buurt gingen om gratis soep. Ze leefden in een tentje in het bos, maar konden hun kinderen geen dak boven het hoofd bieden.

  Tiener (17) loopt flinke steekwonden op in gezicht en arm

Toen de priester van het kerkje, een vrouw, het nieuws vernam van de jongens in het afval, wist ze meteen over welke familie het ging.

De priester, Krystal heet ze, had medelijden met de familie en hun verwaarloosde kinderen dus vroeg hij of hij hen mocht meenemen naar huis om hen een warm bad te geven en warmte tijdens de nacht. Een dag werd al snel enkele maanden.

Jongens geadopteerd
Toen de sociale dienst uiteindelijk voor de kinderen zorgde en besliste over het lot van de kinderen, contacteerde de familie de priester en vroegen ze of de kinderen langer bij haar mochten blijven tot er een beslissing was gemaakt. Haar antwoord was positief.

  Man zorgt voor honden die niemand wil en creëert opvang met meer dan 750 viervoeters

“We keken elkaar aan en wisten dat er geen alternatief was. Natuurlijk zeiden we ‘ja’,” vertelde Krystal aan Fox 13 News.

Maar hierbij stopte het nog niet. Ze besloten om de kinderen een veilig leven te schenken door hen te adopteren.

“Als pastoors, hebben we de roeping en taak om mensen te helpen zo goed als we kunnen, maar dit was van een ander niveau. Het was groter dan ons en we weten het,” schrijft Krystal

Nu hoopt het koppel dat hun verhaal anderen zal inspireren om hetzelfde doen als ze de kans hebben.

De wereld heeft meer mensen als deze nodig. Er zijn veel kinderen in de wereld die niemand hebben, of die ongewenst zijn.

Deze kinderen zijn uiterst kwetsbaar en gaan een onzekere toekomst tegemoet. Deel dit verhaal a.u.b.

Oogontsteking, tinteling of ‘covid-teen’: dit zijn de zeldzamere symptomen van corona

Professor (37) vermoord die ‘op het punt van coronadoorbraak stond’