in

Ze geven $86.000 voor plastische chirurgie – En ZO zagen moeder en dochter er vroeger uit?…OMG!!

Denk ze nou werkelijk dat ze er ‘mooier’ op zijn geworden?

Het is tegenwoordig niets bijzonders meer: iets aan je uiterlijk laten doen als je er ontevreden over bent. Neus, borsten, billen, lippen…teveel om op te noemen. En sinds jaren bestaat het gegeven dat mensen verslaafd kunnen raken aan deze persoonlijke verbouwingen. Ze slaan door. En niet zo’n beetje ook.

Georgina Clarke, 38, en haar dochter Kayla Morris, 20, waren twee vrouwen die wij van nature gewoon mooi vonden, maar daar dachten zij dus anders over. Ze waren ontevreden over hun uiterlijk, want ze leken in niets op hun idool.

Zo zagen ze eruit voordat het mes en de injectienaalden erin werden gezet.

Hun grote voorbeeld is Katie Price. En ze wilden koste wat het kost zoveel mogelijk op haar lijken. En gekost heeft het. Alleen al de bezoeken aan de bruining studio’s kosten jaarlijk 8000 dollar!

Lees ook  Nederlandse jongen (19) op dramatische wijze omgekomen tijdens vakantie op Malta

Botox, haar extensions, borst implantaten, fillers voor de wangen en injecties in de lippen, het leidt allemaal tot een nogal twijfelachtig uiterlijk.

Katie Price, hun grote voorbeeld… Wil nog wel eens van haarkleur wisselen.

Smaak is persoonlijk. Lijkt me heel normaal. Maar je kunt ook regelrecht doorschieten.

Toen dochter Kayla 17 jaar was, begon ze te werken als stripper om zo het geld bij elkaar te sparen voor de plastische chirurgie. Een oudere man heeft haar met 1300 dollar ‘ondersteunt’ en als tegenprestatie bood Kayla hem ‘gezelschap’.

Moeder Georgina was maar wat blij dat haar dochter geld naar binnen sleepte voor de operaties. Het feit dat haar dochter zich daarvoor prostitueerde, vond ze de normaalste zaak van de wereld.

Moeder en dochter met een ‘normale’ vriendin.

Geen idee wat jij daarvan vindt maar wij vinden het niet kunnen. Het is nogal een hoge prijs om te betalen. Maar of deze twee nog in staat zijn tot een normale manier van denken is hoogst twijfelachtig, als je ze zo ziet staan.

Lees ook  Koppel net te laat, cruiseschip vertrekt en zwaait het uit met een ‘mega-bye’

Ha fijn, weer vers opgespoten lippen!

Maar Kayla is nog lang niet uitgewerkt. Want zij en haar moeder hebben nog wat zaken op hun lijstje staan: Beide willen een neus-operatie en implantaten in de billen. En die komen eraan zodra Kayla weer genoeg geld bij elkaar heeft gesprokkeld.

Compleet in de overtuiging dat ze echt knap zijn, de zoveelste selfie voor facebook…

En wat vindt jij? Is dit gewoon veel te ver doorgeslagen of moet het kunnen? Moeten dit soort mensen niet in bescherming genomen worden tegen zichzelf, zodat er een rem wordt gezet op meer zelfverminking?

Nou ja, vermakelijk om naar te kijken is het in ieder geval. Laat anderen ook meegenieten door dit lekkers met ze te delen!

Na haar dood ontdekten ze wie de oude vrouw vroeger werkelijk is geweest…

Oh-My-God: Ze heeft al meer dan 100 operaties achter de rug – En nog steeds is ze niet tevreden?