in

Wist je dat gemene vriendinnen de beste vriendinnen zijn?! En wel hierom!

Ze is op zijn zachts gezegd niet op haar mondje gevallen en kan zo nu en dan met een dikke sneer uit een confronterende, ietwat gemene hoek komen.

Bij jou valt dat soms in het verkeerde keelgat, wat zich wel eens in een heftige discussie of zelfs ruzie wil ontaarden…Moeten we de vriendschap dan maar verbreken?! Nee zeker niet!

Uit een recent onderzoek dat werd gedaan door de Amerikaanse universiteit van Plymouth is gebleken dat mensen die hun vrienden beledigen of gemeen tegen ze doen, juist meestal de beste bedoelingen hebben.

Lees ook  Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Het Engelse gezegde ‘People can be cruel to be kind’, zou volgens de onderzoekers in deze erg toepasselijk zijn.

Daarnaast beweren de onderzoekers dat deze vriendinnen je bewust een rotgevoel proberen te geven.

Waarom?! Omdat ze denken dat het op dat moment beter voor je is. Kortom: Ze proberen je gewoon te helpen en hebben het beste met je voor!

Lees ook  Vrouw wil trouwen met boom: ‘Beste seks ooit’

Eerlijkheid
Uit het onderzoek is gebleken dat mensen die altijd maar goudeerlijk en poeslief tegen je zijn, terwijl ze weten dat ze je zullen kwetsen met hun woorden, heel waardevol zijn.

Vriendinnen die niet eerlijk tegen je kunnen zijn, meestal omdat ze bang zijn om gevoelens te krenken, heb je volgens de onderzoekers niet heel veel aan. Het zijn juist de vriendinnen die rechtdoorzee zijn, die het beste met je voor hebben!

Neusspray lijkt ideaal, maar zo onschuldig is het niet! Zo kom je van een neusspray verslaving af!

Ben je vergeetachtig? Mogelijk komt dat omdat je superintelligent bent