in

Wetenschappers: dood daarom NOOIT een spin een huis!

Velen onder ons zijn erg bang voor spinnen. Maar, nu heeft een Amerikaanse wetenschapper vastgesteld dat als je een spin in huis ziet, je hem NIET dood moet maken. Dit is waarom.

We zijn waarschijnlijk niet de enige die erg bang zijn voor spinnen. Met hun lange benen en hun kleine lichaampje zijn het angstaanjagende dieren.

Als we een spin in huis ontdekken, is onze eerste impuls om het zo snel mogelijk te doden. Of, als je echt dapper bent, met een papier en glas buiten zetten.

Lees ook!
Kat Sprotje tijdens feestje in oven van 200 graden gestopt

Maar nu heeft een Amerikaanse wetenschapper vastgesteld dat het verkeerd is, we moeten de spinnen in onze huizen helemaal niet doden.

In een artikel voor Forsker Zonen legt hij uit waarom.

Bijna alle huizen hebben verschillende insecten en spinnen. Maar, feit is dat deze dieren niet op zoek naar ons mensen zijn.

Alle spinnen die we in Nederland tegenkomen zijn onschadelijk. Ze zien er misschien angstaanjagend uit, maar schijn bedriegt.

Lees ook!
Hond sterft plotseling na “volledig normale” wandeling – nu waarschuwt de eigenaar voor verborgen gevaar op straat

Spinnen zijn eigenlijk onze eigen kleine werkers, ze eten insecten, zilvervisjes en zelfs ziekteverwekkende parasieten.

Daarom zouden we allemaal moeten stoppen met het doden van deze onschuldige dieren, die banger zijn voor ons, dan wij voor hen.

We kunnen garanderen dat je veiliger bent met een spin in huis in plaats van verschillende andere insecten, vooral de ziekteverwekkende parasieten!

Deel deze studie graag met al je vrienden met arachnofobie en probeer ze te overtuigen van het nut van spinnen in het huis!

Brandweerman die leven prinses Diana probeerde te redden onthult haar laatste woorden

13-jarig meisje sterft nadat ze onderweg van school naar huis zwaar werd mishandeld.