in

Werd vakbondsvrouw BORSATO-huwelijk fataal?

Marco Borsato en zijn Leontine raakten de afgelopen jaren bevriend met een stel dat in de polder woonde. Ze kwamen bij elkaar over de vloer en aten weleens gezamenlijk in een restaurant.

Maar wat Leontine en de mannelijke helft van het stel al die tijd niet wisten: Marco en de vrouw zagen elkaar ook weleens als zíj er niet bij waren… tot afgelopen december!

Niet Iris Hond, niet de secretaresse-met-ook-een-dierennaam, die eveneens een liefdesrelatie onderhield met Marco Borsato, maar een vakbondsvrouw uit de polder zou de bom zijn geweest onder het huwelijk van de hit zanger en zijn Leontine.

De partner van deze dame, die met haar samenwoonde in de Flevopolder, doet vandaag zijn opzienbarende verhaal in weekblad privé.

Wat het relaas extra opmerkelijk maakt, is dat deze man en vrouw bevriend waren met Marco en Leontine.

Het viertal kwam bij elkaar over de vloer en genoot bovendien samen van gezellige etentjes buiten de deur.

Wat Leontine en de man echter lange tijd niet wisten, en wat zij pas afgelopen december ontdekten, is dat Marco en de vrouw elkaar ook buiten die gezamenlijke ontmoetingen regelmatig opzochten.

Dat balletje ging rollen doordat Marco’s frequente bezoekjes aan haar, op een woonerf in een Vinexwijk in de Flevopolder, daar natuurlijk niet lang onopgemerkt bleven.

Buren zagen marco er regelmatig – ’soms wel een paar keer in de week’ – zijn opvallende Porsche voor de deur parkeren.

Vervolgens liep hij doodkalm dezelfde eengezinswoning naar binnen, waar de vakbondsvrouw samenwoonde met haar vriend.

In de hele affaire gaan beiden sowieso brutaal en openlijk te werk. Op sociale media circuleerden wel 48 innige foto’s van Marco en de vrouw, die de indruk moesten wekken dat er inderdaad niets anders aan de hand was dan, alleen, een vrolijke vriendschap.

Thailand
Pas afgelopen december kwam de vriend ter ore wat zich in zijn huis afspeelde, als hij daar níet was. Hij kon zijn oren niet geloven en verkeerde in shock.

Lees ook  Ouders vragen zich af wat kind voor lunch wordt geserveerd - schooldirecteur geeft opmerkelijke reactie

Drie maanden later is hij dat eigenlijk nog steeds, als hij privé vertelt: „we hadden het goed samen, we spraken over trouwen en kinderen. En ja, ik kende Marco ook. We waren bevriend, dacht ik.

Maar nu ligt mijn leven in stukken. Toen we gingen samenwonen heb ik mijn huis verhuurd, maar gelukkig aangehouden. En nu zit ik hier weer, de relatie is voorbij…”

Die breuk kwam ongeveer in dezelfde periode als waarin de Borsato’s besloten uit elkaar te gaan, nieuws wat vervolgens pas in januari met de buitenwereld werd gedeeld.

Details werden nooit bekendgemaakt, maar ’insiders’ wisten wel te melden dat het Leontine was die de scheiding wilde.

Ook nu weigeren Marco en Leontine via hun management commentaar. Sinds bekend werd dat hun huwelijk voorbij was, verblijft Marco bij zijn moeder Mary in Alkmaar.

Hij is dezer dagen even terug in de echtelijke villa in Blaricum, maar Leontine komt hij daar niet tegen…

Zij deelt foto’s van een vakantie in Thailand. Hoofdstad Bangkok heeft zij er inmiddels verruild voor een van de paradijselijke eilanden.

Over de vloer
Dat maakt dat Marco even terug is op het oude nest, maar zijn gezicht is getekend als hij door de tuin loopt en wordt gefotografeerd. Het staat zorgelijk door alle verdriet en stress.

Hij zou, zo vertelde hij laatst een vriendin die hij tegenkwam in een woonwinkel, inmiddels zelfs spijt als haren op zijn hoofd hebben dat hij thuis alles zo heeft verknald.

Maar die spijt komt na de zonde
En de zonde wordt deze week haarfijn beschreven door de bedrogen man in de Flevopolder, die dacht een vriend te zijn van Marco Borsato, maar nu tot deze verbijsterende en voor het eerst hardop uitgesproken constatering komt: „Marco ging vreemd met mijn vrouw!”

De man stelt zeker niet uit te zijn op sensatie, maar één keer zijn verhaal te willen doen, omdat hij zelf nog niet goed kan beseffen wat hem is overkomen.

Lees ook  Famke Louise laat niets aan je verbeelding over met deze foto:

„Natuurlijk geloof je het eerst niet. Ik dacht dat het iemand was die wilde stoken. Maar nadat mijn vriendin eerst een paar keer had ontkend iets met Marco te hebben, biechtte ze het uiteindelijk op.

We waren al twee jaar bij elkaar en woonden net twee maanden samen. Het ging super tussen ons. Tot ik hier achter kwam. Hij verkocht zichzelf als vriend naar mij toe.

Ik kwam geregeld bij hem en Leontine over de vloer. Ik heb hem ook weleens thuis gebracht als hij te veel had gedronken.

Nu weet ik: in die tijd speelde er ook gewoon wat tussen die twee! Waarschijnlijk heeft het zelfs alle tijd die we samen waren geduurd!

Nog voordat ik in haar leven kwam. Maar willens en wetens heeft hij mijn relatie met haar kapot gemaakt. En Leontine wist al die tijd ook niet beter dan dat we met z’n vieren een vriendschap hadden.”

Confrontatie
Wanneer de man tot zijn ontdekking komt, en zijn vriendin de affaire toegeeft, confronteert hij ook Marco. Maar dat gesprek loopt uit op een nieuwe teleurstelling.

De man zegt daarover: „ik zei Marco: ’ik weet van jullie affaire af en ik wil dat je bij haar vandaan blijft.’ hij wist daar niets anders tegenin te brengen dan dat hij het allemaal anders zag.

Maar eigenlijk gaf hij het daarmee gewoon toe. Vervolgens blokkeerde hij mijn nummer, zodat verdere discussie niet meer mogelijk was.”

Het stel probeert er in de dagen daarna nog samen uit te komen, maar er blijkt toch te veel kapot om de relatie te kunnen redden.

Drie maanden na de liefdesbreuk verzucht hij deze week dan ook: „ik walg van die man!” De vrouw in kwestie heeft aangegeven niet inhoudelijk te willen reageren op het artikel.

9-jarige viert het leven nadat hij een extreem zeldzame vorm van kanker heeft overwonnen

Katja Schuurman maakt vrouwelijk Nederland jaloers met deze kiekjes: