in

Wedstrijd: Mas turbeer gedurende de hele maand Mei en win €1000

Iedereen (die de puberteit heeft doorgemaakt) heeft een seks uele drift, het is een biologisch proces dat nodig is om als soort te overleven, niets vreemds. Het is duidelijk dat ons libido varieert tussen elk individu. Sommige mensen vinden het prima om eens in de maand van bil te gaan, anderen kunnen 5 minuten niet gaan zonder erover na te denken.

Mastur beren is een perfecte manier om je eigen lichaam te leren kennen en, nou … het voelt geweldig, toch? En nu kun je er zelfs geld voor krijgen – en stoute speeltjes en gereedschap ter waarde van maximaal $ 1.000 winnen.

Mas turbeer elke dag – in mei

Achter het kinky idee schuilen Amy Baldwin en April Lampert, twee Amerikaanse vrouwen die een podcast draaien genaamd “Shameless s*x”.

De wedstrijdregels zijn:

Deelnemers moeten minstens 18 jaar oud zijn en elke dag ten minste tien minuten mas turberen, zonder hulpmiddelen zoals porno of seksspeeltjes te gebruiken. Dit is om je volledig te focussen op hun eigen lichaam en plezier.

Lees ook!
Crimineel breekt in en probeert 6-jarig meisje te kidnappen, maar dan grijpen oma en opa hard in!

Elke week moeten de deelnemers een anonieme brief schrijven aan Amy en April waarin ze samenvatten wat ze hebben geleerd over hun eigen lichaam en gevoelens.

Wanneer de maand mei voorbij is, wordt een winnaar uit een loterij gehaald. De winnaar ontvangt een luxueus pakket se ksgerelateerde producten, zoals vibrat0rs, smeermiddelen, handleidingen en zelfs lessen.

Ontstigmatiserende mas turbatie

Het doel van de competitie is om van dat tab00-gevoel af te komen dat mas turbatie bij de meeste mensen nog steeds heeft, het is niet iets om bang voor te zijn.

“De bedoeling van deze uitdaging is om #selfleasure te helpen de-stigmatiseren en tegelijkertijd de deelnemers de kans te geven om op een dieper niveau met hun eigen plezier / lichaam in contact te komen”, schreven ze op Instagram.

De uitdaging is al een enorm succes en het duo is overweldigd door positieve feedback.

“Laat de concurrentie beginnen!” Schreef een opgewonden volgeling.

“Ik zal mijn best doen!” Schreef een ander.

Is dit niet de mooiste wedstrijd ter wereld?

Maak kennis met de nieuwste bizarre fashion trend: Neus extensions

Verdachte drievoudige moord Brunssummerheide en Scheveningen opgepakt!