in

Wat moeten Wesley Sneijder en Yolanthe nu met hun grote tattoos van elkaar?

Het is een breuk die niemand aan zag komen: Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau hebben dinsdag bekend gemaakt een punt achter hun huwelijk te zetten.

Dat is al vervelend genoeg voor het stel, maar ze zitten ook nog met behoorlijk wat tattoo’s van elkaar. Op de rechterkant van Wesley’s buik prijkt een grote tattoo van Yolanthe’s hoofd en Yolanthe heeft een diepte tekst over Wesley op haar schouder. Wat zullen ze daar nu mee moeten doen?

Business Insider sprak in 2014 met tattooverwijderaar Philip Hofmeijer over de tattoo’s van Nederlandse voetballers. Zo beoordeelde hij toentertijd ook de tattoo’s van Wesley Sneijder.

Langdurig traject
Op Wesley’s rechterarm staat in het handschrift van Yolanthe de tekst ‘Ik hou van jou. X Yolanthe’ met een afdruk van twee rode lippen. Mocht Wesley kiezen om de tattoo’s weg te laseren, dan is dat volgens Philip geen gemakkelijke klus: “Het kusje is een vrij lichte kleur rood. Dat kan weleens lastig zijn. Dit soort lichte pigmenten rood is vaak gemengd met wit, en wit wordt grijs onder invloed van laserlicht. Dus dat kan een langdurige traject zijn.”

Lees ook!
'We hoorden 'bam, bam, bam' en wisten, dat was geen vuurwerk, dat was geweervuur'

Verrassing
En dan is er nog de levensgrote tattoo van Yolanthe’s gezicht op Wesleys buik. In weekblad Grazia liet Yolanthe eerder weten dat het een verrassing was van de voetballer. “Bij thuiskomst was het van: Tadaa!”, aldus Yolanthe. “Ik was er wel even stil van. Er gaat van alles door je hoofd. Meen je dit? Heb je echt mijn gezicht getatoeëerd?”

Lees ook!
SHOCK: Rosanna Voorwald bont en blauw na nieuwe ingrepen

Zigeuner
Allereerst wil Philip zijn frustratie kwijt over de volgens hem slecht gezette tattoo: “Wat bezielt zo’n jongen? Die barst van de centen en dan laat-ie door één of andere prutser de zigeunerkoningin op z’n zijkant zetten. Het ziet er niet echt uit als Yolanthe. Zo zonde vind ik dat.” Mocht hij deze ook willen weghalen, dan zou dat volgens Philip zo’n 2 tot 3 jaar duren, aangezien er tussen elke sessie een periode van 8 weken zou zitten.

Indiaas meisje (16) maandenlang verkr*cht door vier buschauffeurs

5.000 mensen schuiven in regen aan om te testen of ze geschikte donor zijn voor stervende 5-jarige.