in

Wandelaar doet lugubere vondst in droogstaande uiterwaarden bij Nijmegen

In de uiterwaarden bij het Gelderse dorp Weurt, vlakbij Nijmegen, heeft een wandelaar gisteren en vanmorgen op een drooggevallen stuk strand twee stukken van een bekken gevonden. Ook zou hij de resten van twee voeten hebben gevonden, met daaromheen nog sokken.

De politie heeft de botten vanmorgen bij de vinder in Weurt opgehaald. Een woordvoerder spreekt van ‘meerdere botten’, maar wil niet bevestigen welke lichaamsdelen het precies betreft, en of er inderdaad sprake is van kledingresten. De botten liggen nu bij het centrum Forensische Opsporing in Elst, waar bekeken wordt of ze van een mens afkomstig zijn.

  Waarom je beter eerst aan het asfalt voelt voor je de hond uitlaat

Het is niet duidelijk wie de vinder is. Weurtenaar Joep Koene kwam de man dinsdagmorgen zoekend tegen op het Waalstrand. Hij vertelde dat hij maandag al een deel van een bekken en twee voetdelen had gevonden. ,,Werkelijk op dat moment vond hij nog een ‘heupbeen’”, aldus Koene.

Been
Verslaggever Leo Klaassen van de Gelderlander vond vandaag op het strand nog een stukje been. Dat is aan de politie overhandigd. Drie agenten zochten vanmiddag het strandje af naar meer resten, maar troffen verder niets aan. Wel gooiden zij meerdere schoenen in hun grote papieren zakken.

  Famke Louise laat niks aan je verbeelding over met deze pikante foto’s

Mochten de resten van een mens zijn, dan worden ze opgestuurd naar het Nederlands Forensisch Instituut. ,,Daar kan dan mogelijk middels een verwantschapsonderzoek worden bekeken om wie het gaat”, aldus de politiewoordvoerder. De politie legt geen link met eventueel actuele vermissingen: ,,We hebben niet de verwachting dat het recente botten zijn.”

Nederlandse trucker steekt auto ‘geel hesje’ in België in brand

Deze sterren lieten hun gebit maken en dat kunnen we goed begrijpen!