in

Waarom Miljuschka haar blote billen op social media zet

In 2020 gooit Miljuschka Witzenhausen (34) het roer om met haar Instagram-account en deelt ze ‘eerlijke foto’s’ van haar lichaam.

Ze heeft de smaak inmiddels te pakken: de presentatrice plaatst deze keer een foto van haar billen met daarbij een sterke boodschap voor vrouwen.

“Dit is wie ik ben en dus dit is hoe ik wil dat ik gezien word”
Miljuschka is klaar met gepolijste foto’s op social media en start een heuse tegenbeweging met #eerlijkefoto.

Door letterlijk met de billen bloot te gaan, wil ze haar volgers een hart onder de riem steken. “Ook bij mij grijpt de onzekerheid soms naar de keel.”

Hiermee doelt de presentatrice op televisieopnames in Mexico, waarvoor ze in bikini voor de camera verschijnt.

“De gedachte dat dan iedereen achter het beeldbuis kan zien hoe ik een bommetje doe inclusief striae, cellulite en wobbelende vetrolletjes. Dat veroorzaakt toch altijd een lichtelijk paniekmoment.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bubble but met tijgerstrepen Ik zal naast deze #eerlijkefoto ook eerlijk tegen je zijn over wat er soms omgaat in mijn hoofd. Ook bij mij grijpt de onzekerheid nog soms naar de keel. Deze week ben ik meerdere keren op plekken geweest in Mexico waar ik in bikini moest omdat het een item was met bv zwemmen. De gedachte dat dan iedereen achter het beeldbuis kan zien hoe ik een bommetje doe inclusief striae, cellulite en wobbelende vetrolletjes. Dat veroorzaakt toch altijd een lichtelijk paniekmoment. Duizend gedachten flitsen dan door mijn hoofd die vooral te maken hebben met hoe ik wil dat anderen mij zien. Ik zou ervoor kunnen kiezen om het vanuit een andere hoek te filmen, om deze items niet te filmen of om zelfs bedekkend te gaan zwemmen. Maar dan denk ik aan alle vrouwen die hetzelfde voelen omdat het ideaalbeeld constant zo word voorgeschoteld dat we aan de rand van het zwembad zitten te twijfelen om onszelf te laten zien. Ons schamen om in bikini naar de wc te lopen zonder doek om ons heen. De foto’s die we maken en plaatsen op een vakantie van ieder gezinslid in zwemgoed behalve onszelf. Dus dan besluit ik toch in het diepe te springen met alles erop en eraan ongefilterd. Waarna ik er altijd trotser en bevrijder uitklim. Dit is wie ik ben en dus dit is hoe ik wil dat ik gezien word. Dus hier een foto van mijn bubble but waar ik trots op ben. Inclusief de tijgerstrepen die ik heb verdiend met iedere hap die ik neem voor mijn smaakinvestering en levensgenot. WARNING! Ik zal vaker dit soort #eerlijkefoto van mezelf delen om mezelf te bevrijden?

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

In plaats van zich te verbergen, grijpt Miljuschka het moment aan om haar boodschap over te brengen. Aan de vrouwen die zich ook onzeker voelen aan de rand van het zwembad, wil ze het volgende zeggen.

Lees ook  Wat?! Schaatslady Melissa Wijfje gefotografeerd met ‘kamelenteen’

“Dit is wie ik ben en dus dit is hoe ik wil dat ik gezien word. Dus hier een foto van mijn bubble butt waar ik trots op ben.

Inclusief de tijgerstrepen die ik heb verdiend met iedere hap die ik neem voor mijn smaakinvestering en levensgenot.”

Ook met haar deelname aan Wie is de Mol? weet Miljuschka de aandacht naar zich toe te trekken. In de video hieronder vertelt ze aan RTL Boulevard over haar ervaring als kandidaat in het televisieprogramma.

Lees ook  Een jaar na de moord op Derk Wiersum: 'Ik mis hem nog elke dag'

Cyara (14) al vijf dagen spoorloos nadat ze naar concert ging

Dit zijn de gevolgen van een tijdje geen s*ks hebben