in

Waarom je nooit mag vragen om een schijfje citroen in je water of cola – de reden is walgelijker dan je denkt.

Begrijp me niet verkeerd, citroen heeft namelijk ontzettend veel gezonde eigenschappen. Ze helpen het lichaam onder andere bij het afstoten van afval, en ze helpen je huid. Maar wanneer je naar een restaurant gaat kun je beter geen schijfje citroen bij je drinken bestellen.

HOTSPOT VOOR BACTERIËN
Enkele onderzoekers analyseerden 76 citroenen uit 21 verschillende restaurant. Hun doel was om te kijken hoeveel bacteriën deze citroenen zouden bevatten.

De resultaten uit dit onderzoek waren ronduit schokkend. Ongeveer 70% van het fruit was bedekt met bacteriën die virussen en ziektes kunnen veroorzaken.

In een later onderzoek, stelde ABC news vast dat ongeveer de helft van alle groenten in restaurant kleine deeltjes van menselijke uitwerpselen bevatten.

OM DEZE REDEN GEEN CITROEN IN JE DRANKJE
Maar wat is dan de reden dat er zoveel bacteriën in citroenen zitten? De reden hiervan is dat veel kelners hun handen niet goed wassen voordat ze citroenen gebruiken. Dit betekent dat het fruit in contact komt met bacteriën van toiletten, deurklinken, andere mensen, enzovoort.

Met andere woorden, het is beter om vriendelijk te bedanken voor dat citroentje in je cola of water.

Vrij verontrustend en walgelijk, maar ook mogelijks een gevaar voor je gezondheid.

Maar weinig mensen weten dit. Deel dus zeker dit artikel met je vrienden en familie!

Zwangere moeder poseert met zwerm bijen op buik: 6 dagen voor de geboorte gebeurt iets choquerend.

Ouders geven zoon op voor adoptie – 26 jaar later ontmoeten vader en zoon elkaar en beseffen ze zich het onvoorstelbare