in ,

Waarom je eigenlijk geen s*x onder de douche zou moeten hebben

S*x hebben is geweldig. In water zijn – of dit nu in een jacuzzi, douche, meer, oceaan of gewoon je eigen bad is – is geweldig.

S*x hebben in het water is… niet geweldig. Op de één of andere manier lijken wij te geloven dat s*x in het water the bomb is.

Wie weet komt dit door films, series en – jawel – p*rno, die ons s*xy onderwater scenes en grandioze org*smes voorschotelen

Maar genoeg is genoeg. Dat liegen moet eens en voor altijd stoppen. Dít is de waarheid achter s*x in het water: in allerlei settings is het verbonden aan een hoop ellende.

1. Chloor heeft een hekel aan je vagijn
Of nou ja, je vagijn heeft een hekel aan chloor. Lekker hoor, zo’n zwembadscène. Op het doek lijkt het net alsof niemand last krijgt van s*x hebben in een zwembad.

Maar de waarheid is dat chloor je vajayjay aardig kan irriteren en de ph-waarde van je vagina uit balans kan halen, waardoor je meer kans hebt op een schimmelinfectie. Nee. Dank. Je. Wel.

2. Je vagijn wordt niet happy van badproducten
S*x in de douche is zo’n gek idee nog niet. En hallo, wij vrouwen houden toch van multitasken? Hoe chill is het om én een romantisch onderonsje te hebben én schoon te worden?

Lees ook  Bizarre studie: ‘Je koffie zwart drinken, kan een teken zijn dat je psychopaat bent’

Briljant… Totdat zeep zich een weg baant naar jouw vagijn en een schimmelinfectie om de hoek komt kijken. Gezellig! Not…

3. De zee slokt je bikini op
Je denkt dat je super sneaky bent door samen met je vriend of vriendin iets verder weg te zwemmen van de kustlijn en net doen alsof jullie heel intiem aan het zoenen zijn – terwijl jullie gewoon s*x hebben…

Totdat je je realiseert dat je je bikinibroekje kwijt bent. Op de één of andere manier moet je bij je handdoek zien te komen zonder dat mensen je in je nakie zien. Lekker bezig!

4. Door water word je… Droog!
Uhm, wat? Jaaa, dat had je niet zien aankomen hè? Als jij in de veronderstelling was dat nat worden onder de douche gelijk staat aan nat worden daarbeneden, neem dit dan in je op: je spoelt je natuurlijke vocht weg en daarmee ook al je hoop op een org*sme.

Daarnaast vergroot de door het gebrek aan glijmiddel de kans op irritaties en that raw feeling. Ouch.

5. Douche- of badsex is meer origami dan s*x
Wat moet je nou doen met je benen? En waar laat je je armen? Zo gecompliceerd hoort sex toch niet te zijn?

6. Slip ‘n’ slide
Uitglijden: grappig als je zacht landt, maar heel pijnlijk als je in een harde badkuip valt of je neus breekt tegen de douchecabine. En laten we wel zijn: s*x in een douche of bad is nou niet echt de stabielste zaak van de wereld…

Lees ook  Rukverslaafde Pieter: ‘Twee dagen zonder, dat kan ik niet’

7. Je kan maar zo lang je adem inhouden
De persoon met wie je s*x hebt kan maar voor een bepaalde tijd zijn adem inhouden en dat is dus niet zo héél lang.

Dat betekent dat orale s*x een no go wordt, want gepauzeerd verwend worden… Tja, daar houdt niemand echt van.

8. Hallo kleine vriendjes
En met vriendjes bedoelen wij bacteriën die heel gezellig rondzwemmen in de zee/het bad/het meer waarin s*x hebben.

Hoewel deze bacteriën geen kwaad kunnen op je huid, staat jou vagina nou niet echt te popelen om ze daar te huisvesten.

9. Bye bye, condoom!
We zeiden het net al. Door water word je droger daarbeneden. Dat betekent meer frictie. En een condoom + droogheid + frictie betekent een verhoogde kans op een scheur in je condoom of zelfs dat hij eraf glijdt.

We weten allemaal wel wat er gebeurt als je geen condoom gebruikt, maar denk ook aan de lieve dolfijntjes die straks een condoom inslikken omdat jij zo nodig s*x moest hebben in de oceaan…

Deze 40 meter lange waterglijbaan is nu in de aanbieding

Man heeft zijn jongeheer al 24 jaar niet meer gewassen en snapt niet waarom het stinkt en pijn doet