in

Vuilnisman ontslagen nadat hij sneeuwpop voor ogen van jongetje kapot schopt

Een vuilnisman werd ontslagen nadat gefilmd werd hoe hij de sneeuwpop van een jongetje kapot schopte.

Moeder Sophie Taylor (25) betrapte de vuilnisman op camerabeelden toen haar zoontje (3) helemaal overstuur naar haar toe kwam.

Op de beelden van een beveiligingscamera is te zien hoe de man eerst een afvalbak in de vuilniswagen stopt om te legen.

Tijdens het wachten, deelt hij een hoge trap uit waardoor het hoofd van de sneeuwman eraf vliegt. Er volgen daarna nog vier trappen, waarna een hoopje sneeuwpop achterblijft.

**EMBARGOED UNTIL 2PM GMT / JANUARY 29, 2021**
CCTV still of the snowman being demolished by the binman. A binman was sacked after he was caught on CCTV decapitating a child’s snowman with a Bruce Lee-style roundhouse kick. See SWNS story SWMDbinman. Three-year-old Joseph Taylor was left in floods of tears after watching the yob repeatedly boot his 7ft-tall creation. The youngster and his six-year-old sister Amelia and their friends built the snowman outside their homes on Sunday. On Tuesday Joseph was watching the binmen collect the rubbish from his home in Tupsley, Hereford, but cried out when he saw it attacked. The family contacted Herefordshire Council who confirmed the binman was from an agency and would not be used again for refuse work.

Het jongetje, Joseph, had samen met zijn moeder de sneeuwpop verleden weekeinde in het Britse Hereford gemaakt, toen een groot deel van het VK door sneeuw werd bedekt.

Volgens The Sun zei Sophie: “Joseph kijkt altijd graag naar de vuilnisbakken uit het raam en zwaait naar ze.

Dinsdag kwam hij in tranen naar me toe rennen, snikkend ‘de vuilnisman heeft mijn sneeuwpop gebroken’ en begon hij een schopbeweging te maken.”

Lees ook  Fietser rijdt peuter aan en stompt moeder in gezicht

Eerst begreep Sophie niet wat hij bedoelde, maar toen ze de camerabeelden zag, werd alles duidelijk. “Wat voor persoon doet dat met een sneeuwpop?

Het is duidelijk gemaakt door kinderen, maar hij begon gewoon tegen het hoofd te trappen. Dat te doen in het bijzijn van Joseph maakt het zo harteloos.”

De vader van het jongetjes, zei dat de vuilnisman een ‘pestkop’ was omdat hij de sneeuwpop had vernield. Hij gaf aan de werkgever een email te hebben gestuurd om te klagen.


“Het is ongelooflijk, mijn drie kinderen hebben zoveel moeite in die sneeuwpop gestoken. De kinderen zijn echt van streek. Het is gewoon zo achteloos,” vertelde hij aldus The Sun.

Lees ook  Permanent ‘gevouwen’ Chinees "Vaak zuig ik er zelf aan, omdat ik geen vriendin kan krijgen"

Herefordshire Council reageerde op de klacht en bevestigde dat de vuilnisman, Callum Woodhouse, is ontslagen.

De 19-jarige Woodhouse vertelde The Sun dat hij zijn ontslag belachelijk vindt. De man gaf aan dat het gezin wist dat de sneeuwpop uiteindelijk verder zou smelten en dat hij bereid is een nieuwe sneeuwpop te maken.

Het was niet zijn bedoeling iemand te kwetsen en heeft het gezin zijn verontschuldigingen aangeboden. Nu zit hij werkloos thuis, terwijl zijn vriendin zwanger is.

Sommige mensen zijn het er helemaal mee eens dat de man is ontslagen. Anderen echter niet, ze geven aan dat tijdens een pandemie je baan verliezen heel erg moeilijk is.

Het gedrag van de man is wellicht kinderachtig, maar niet zo erg om je baan te verliezen. Wat denk jij?

Hond die gedeelte neus verliest vanwege mishandeling vindt een thuis vol liefde

Vrouw ziet haar kat achter het raam zitten – in iemands anders huis