in

Vrouwen met dikke billen krijgen slimmere kinderen

Natuurlijk zijn we al groot fan van mooie, ronde, dikke billen. Maar nu ze blijken ook voor de vrouw zelf nog positief te zijn! Wat blijkt: vrouwen met een dikke kont krijgen slimmere kinderen.

Volgens de Sunday Times hebben wetenschappers een van de grootse raadsels uit de evolutie van de mens ontrafeld. Waarom zijn de lichamen van vrouwen rond en bedekt met vet en blijft het lijf van een man zo recht en strak?

Dikke billen
Ze ontdekten dat de ontwikkeling van de hersenen van babies afhankelijk is van de vetvoorraad van de dijen en billen van de moeder, helemaal tijdens het borstvoeden. En dat de hoeveelheid vet die de moeder heeft, een direct effect kan hebben op de intelligentie van het kind en op zijn kans op overleven.

Lees ook  Estelle Cruijff reageert op nieuwe liefde

Vrouwen afvallen
Het vet op die plekken is het moeilijkste om weg te sporten en lijnen. Wetenschappers van de universiteit van Pittsburgh hebben een antwoord. Zij zeggen dat het ontwikkelen van vet rond de dijen en billen bij vrouwen een cruciaal onderdeel van de evolutie van intelligentie is geweest. Uit het onderzoek dat ze in 2007 publiceerden blijkt dat vet in het bovenlichaam slecht is. Vet in het onderlichaam zou juist goed zijn voor de neurologische ontwikkeling van een kindje.

“Een baby heeft veel vet nodig om een zenuwstelsel te ontwikkelen”, zegt professor Will Lassek. “Bovendien zijn de vetten verrijkt met DHA (docosahexaeenzuur). Wat onder andere zeer belangrijk is voor de ontwikkeling van het brein. Het is net of vrouwen deze goede vetten opsparen ter voorbereiding van de komst van een baby.”

Lees ook  Ken je Lauren? Ziet eruit als een Best schattig meisje toch? Wacht maar tot je dit ziet:

Vandaar dus dat het zo hardnekkig is daar, het heeft een doel! Dus dames, mocht je even in een dipje zitten om die volle billen van je, jij zult vast bijzonder intelligente kindjes krijgen!

Kim Kardashian
Hoe slim de kinderen van Nicki Minaj en Kim Kardashian worden weten we niet. Het geldt namelijk niet voor nepbillen! Dus dames van Nederland: hou je billen implantaatvrij en krijg superslimme kids! (Of niet, moet je zelf weten!)

Iedereen: voegt momenteel knoflookteentjes toe aan hun melk, en DIT is waarom. Geniaal!

Oma slaat alarm als kleindochter verdwijnt – dan kijkt politie onder de trap en beseft dat de deur op slot zit