in

Vrouw ziet haar kat achter het raam zitten – in iemands anders huis

George de kat is een beetje de wijkagent van zijn buurt. Hij kent iedereen en vindt het heerlijk om rond te zwerven.

Zijn baasje Jodi McCree vertelde aan The Dodo: “Hij is bij veel buren bekend en geliefd. Hij hielp zelfs een van mijn voormalige bejaarde buren om haar angst voor katten te overwinnen!”

Ondanks zijn vele rondzwervingen, komt George altijd terug naar huis. Op een dag beseft Jodi dat het alweer een tijdje geleden was dat ze hem voor het laatst zag. Ze besloot hem te gaan zoeken.

In haar pyjama en met een zak vol snoepjes ging ze op zoek naar de allemansvriend. Sommige buren keken haar een beetje raar aan.

Lees ook  Hond knetterstoned na wandeling door polder: 'Het is wel Brabant'

George was echter nergens te vinden en Jodi begon zich steeds meer zorgen te maken. Toen zag ze hem achter een raam … van iemands anders woning.

George was het appartement van een buurvrouw binnengeslopen toen de deur openstond en was binnen vast te komen zitten.

Zijn baasje kon er de lol wel van inzien. “Hij leek een beetje in de war over waarom ik hem niet naar buiten liet, en in plaats daarvan hem gewoon uitlachte.”

De buurvrouw was op dat moment niet thuis, maar Jodi belde haar om te laten weten wat er aan de hand was.

Lees ook  Nogmaals het bewijs dat dieren uit het circus moeten: grote paniek wanneer olifanten plots vechten

Vijf uur later werd hij eindelijk vrijgelaten. De buurvrouw heeft een superlieve hond die goed met katten kan omgaan, waardoor er genoeg eten en drinken voor George in het huis was.

En wat deed de kat toen hij eindelijk bevrijd was? Hij had in ieder geval geen enkel schuldgevoel en wilde zo snel mogelijk weer doorgaan op verkenningstocht!

We hopen dat hij in de toekomst beter oplet en niet zomaar woningen binnenloopt, maar met George weet je het natuurlijk nooit!

@valkyrievoltaGeorge The Goodest Orange Boi needs the brain cell. #orangecat #georgethegoodestorangeboi #cat #cats #catsoftiktok #cute #stupid #braincell

♬ original sound – Jodi McCree

Vuilnisman ontslagen nadat hij sneeuwpop voor ogen van jongetje kapot schopt

Moeder schrikt zich een hoedje als ze tientallen spinnen in kamer van dochter aantreft