in ,

Vrouw wordt door vriend gedumpt, stuurt hem een ton uien om “hem aan het huilen te maken”

Vaak is het uitmaken van een relatie een droevig moment, waarop veel tranen vloeien. Iedereen reageert op een eigen manier als het wordt uitgemaakt. Deze vrouw nam op een hele bijzondere manier ‘wraak’.

In China, in de provincie Shandong, staat 20 mei ook bekend als 520 (de vijfde maand en twintigste dag). Het wordt gelezen als ‘Wǔ’èr líng’ en lijkt heel veel op de woorden ‘Ik houd van jou’.

Vergelijk het met Valentijnsdag. Een hele romantische dag dus, maar helaas niet voor deze vrouw. Vorig jaar werd ze een paar dagen ervoor gedumpt.

Lees ook  Lidl verkoopt spotgoedkope High-Tech Bijzettafel mét koelfunctie!

Var Martin legde uit dat deze Chinese een ton uien online had gekocht. Ze liet deze bij haar ex afleveren om ditmaal “hem aan het huilen te maken.”

De vrouw verzocht de bezorgers om de uien voor de deur van de man achter te laten. Op een briefje schreef ze: “Ik heb drie dagen gehuild, en nu ben jij aan de beurt!”

Lees ook  Monopoly voor valsspelers! Speel het in deze editie

Het stel was een jaar samen, vertelde ze aan Chinese media. Haar vriend verliet haar en ze zei: “Het deed me echt veel pijn, maar hij weigerde te huilen.”

De man in kwestie vond de reactie van zijn ex “overdreven”. De buren uitten ook hun ongenoegen. “Ik weet niet of haar vriend huilde of niet, maar ik ben geschokt […]. De hele buurt stinkt nu naar rottende uien.”

Uit elkaar gaan is nooit makkelijk, maar om daarop een ton uien te sturen … Wat denk jij?

Moeder Brenda laat haar enorm gerimpelde buik zien na 5 kinderen – Ongelooflijk!

Dakkapel in Nederland wordt in recordtijd geplaatst, BAM!