in

Vrouw vindt een verlamde hond op het strand. Wat ze vervolgens deed heeft mij diep geraakt

Een Canadese vrouw heeft een zwerfhond uit Thailand geadopteerd om hem te redden van een verschrikkelijke dood. “Hij wist dat hij niet lang meer te leven had en dat hij dood zou gaan als niemand hem kwam helpen”, zegt nieuwe baasje Meagan Penman die de zwerfhond kruipend op een strand in Thailand vond. “Ik trof de hond ondervoed, bedekt met teken en met diepe wonden aan. Hij huilde om aandacht”.

Ondanks deze ellende was zijn geest nog steeds helder. “Het rare was dat ik hem op een strand vond en ondanks alle verwaarlozing dat hij nog steeds op zoek was naar mensenlijk contact. Hij bedelde gewoon voor mij om hem even te aaien!” Aldus zijn huidige baasje Meagan.

Lees ook  Geitje in Nieuw-Balinge doodgestoken met afrasteringspaaltje.

Meagan regelde zo snel mogelijk al het papierwerk om het hondje, dat ze de naam ‘Leo’ heeft gegeven, terug naar Canada te krijgen. Dat ging echter niet gemakkelijk, want Leo had een gebroken rug en is compleet verlamd in zijn 2 achterste poten. Helaas zal hij nooit meer kunnen lopen. Toch was dat geen reden voor Meagan om te stoppen met haar heldendaad.

Lees ook  Man besluipt een klein meisje – dan geeft ze haar hond een bevel en hij handelt onmiddellijk

Meagan richtte een stichting op en kreeg genoeg geld gedoneerd om voor Leo de juiste zorg te kunnen regelen. Leo herstelde al snel van zijn pijnlijke ondergang. Dierenarts Jamie Smith vertelt: “Hij doet het heel goed, beter dan we hadden verwacht”. Hij zit nu in een rolstoel en moet nog wat bijkomen, maar voor de rest gaat alles prima. “Vanochtend joeg hij zelfs een eekhoorn de boom in”, zegt baasje Meagan trots.

Vrouw 8 dagen in coma door een tampon

Moeder zet zoon op de wereld ten koste van eigen leven. Respect!