in ,

Vrouw ontdekt dat haar man gezonde lunch van thuis doorverkoopt aan collega’s

Een vrouw heeft in een bericht op de populaire blog Reddit uit de doeken gedaan hoe ze ontdekte dat haar man volop fastfood op het werk at, en de voor hem met liefde gemaakte lunches doorverkocht aan een collega. „Ik merkte dat hij niet reageerde als ik vroeg of het lekker was.”

Het koppel zat er financieel niet al te breed bij en wilde daarom geld besparen. De kostwinner zou voortaan met een gezonde lunch naar het werk gaan. Gemaakt door vrouwlief.

Maar de man bleef ondertussen gewoon het fastfood in de kantine op zijn werk bestellen. De gezonde broodjes van thuis? Die verkocht hij aan een collega. Niemand die het merkt.

Lees ook  Grauwe schildwants in en rondom het huis? ‘Sla hem niet dood!’

Tot hij een keer thuiskwam met een vriend. „We zaten aan tafel en zijn collega begon over de broodjes die ik voor mijn man maak en hoe lekker die wel niet zijn.

Ik bedankte hem en toen zei hij dat ze wel wat aan de dure kant zijn”, aldus de vrouw, wier verhaal viraal gaat in Amerikaanse media.

Schok
Aangeslagen vraagt ze direct om opheldering. De collega zegt eerlijk dat hij de broodjes koopt, de andere man ontkent eerst.

Lees ook  Vader is 2 uur alleen met baby wanneer mam ’n sms krijgt met: “Mag ik de baby nu vermoorden?”

Als de collega vertrekt, hebben de twee er een pittige discussie over. Volgens de man, die dan inmiddels zijn acties heeft toegegeven, doet hij niets fout.

Het kantine-eten is namelijk te betalen van de lunch van thuis en er worden dus geen extra kosten gemaakt.

„Hij eist excuses en vond het niet acceptabel dat ik er boos om werd. Ik heb hem gezegd dat ik geen broodjes meer zal maken.”

Mogelijke dader (45) opgepakt voor ver krachting in Utrecht uit 2000

Adviescommissie: rijles en rijexamens op de schop, rijbewijs duurder