in

Vrouw onder invloed rijdt expres tegen auto’s en valt naakt in afvalcontainer

Een 35-jarige vrouw zonder vaste woon of verblijfplaats is vrijdag in alle vroegte aangehouden nadat zij expres tegen meerdere voertuigen aanreed in Breda. Daarna trok ze al haar kleding uit en viel in een dronken bui naakt in een afvalcontainer. Dat deed zij rond 05.40 uur in de Schippersdonk.

Na een korte achtervolging werd ze gearresteerd en naar een cellencomplex gebracht. Volgens de politie bleek uit onderzoek dat ze onder invloed van drugs en zonder rijbewijs achter het stuur zat.

Lees ook  Joyrider (14) vliegt uit bocht bij Lopik: 'We hoorden jonge kinderen schreeuwen uit het voertuig'

De vrouw reed vrijdagochtend opzettelijk tegen auto’s, scooters en kliko’s aan. Meerdere omwonenden zagen dat en belden de politie.

Agenten die onderweg waren naar de locatie zagen de vrouw rijden op de Emerparklaan. Haar voertuig was zwaar beschadigd.

Een stopteken volgde, maar de vrouw ging er volgens de politie op hoge snelheid vandoor. ,,Het voertuig slingert over de weg en rijdt meerdere keren door rood.”

Lees ook  Nederland gaat gewoon door met vaccineren met AstraZeneca ondanks klachten

Op de Ettensebaan komt de auto tot stilstand en koos daarna voor het hazenpad. Uiteindelijk viel ze naakt in een afvalcontainer waar agenten haar konden aanhouden. Ze zit nog vast.

Vermiste jongen (7) in Bergen op Zoom gevonden na anderhalf uur durende zoektocht

Romee Strijd laat melkfabrieken zien op nieuwe foto