in

Vrouw leeft zo ‘spaarzaam’ dat ze zelfs weigert toiletpapier te kopen

Een vrouw die een hekel heeft aan geld uitgeven, weigert toiletpapier te kopen

Er is absoluut niets mis met zuinig leven, maar in sommige gevallen gaan mensen wel heel erg ver om geen geld uit te geven. Deze vrouw heeft al acht jaar geen nieuwe kleding gekocht en koopt ook geen wc-papier.

Kate Hashimoto, uit New York, verscheen een tijdje terug in het programma TLC’s Extreme Cheapskates. Daar deelde ze tips voor haar ‘zuinige’ levensstijl en legde ze uit hoe ze met een budget van 200 dollar per maand rondkomt.

In de show vertelde Kate: “Ik woon al drie jaar in New York, hoewel het de duurste stad is om in te wonen, heb ik manieren gevonden om rond te komen.”

Lees ook  Dit wonderschone pre-fab huis is in 10 dagen gebouwd en kost slechts 80.000 dollar

“Als ik geld moet uitgeven, probeer ik het te vermijden, ik zal proberen zo min mogelijk te betalen.”

Een onderdeel van haar tactiek is om geen geld aan meubels uit te geven. Per slot van rekening staat er altijd wel eens iets langs de kant van de weg.

Haar bed is gemaakt van oude yogamatten en haar ‘eettafel’ is een stapel tijdschriften. Door geen meubels te kopen, denk Kate dat ze een paar duizend euro heeft bespaard.

Om het helemaal bizar te maken, geeft Kate aan dat ze niet kookt, om de energierekening laag te houden. Haar vaatwasser en oven dienen als opslagruimte. Kleding wast ze onder de douche en ze heeft al drie jaar geen was gedraaid.

Lees ook  Heeft hij een kleine? Dit zijn de beste standjes

Het gaat zo ver dat ze zelfs geen toiletpapier koopt. Zoals ze vertelde: “Ik gebruik geen wc-papier, ik gebruik alleen water en zeep om mezelf af te wassen.”

Wat betreft haar eigen kleding, is Kate trots op het feit dat ze al acht jaar niets nieuws heeft gekocht. “De laatste keer dat ik ondergoed kocht was in 1998,” voegde ze eraan toe.

Zoals we eerder zeiden, er is niets mis met zuinig zijn. Echter, dit is wel een heleboel overtreffende trappen daarvan!

Sandy: ‘Ik deed het met de vader van een kindje uit de klas van mijn dochter’

Brabanders kregen te weinig Moderna-vaccin door fout met spuiten