in

Vrouw heeft elf orgasmes per dag: “Zelfs schoonmaken windt mij op”

De 51-jarige Lorna Harrison uit het Britse South Yorkshire komt letterlijk elf keer per dag klaar. Is she living the dream?! “Allesbehalve, het is super vermoeiend en oncomfortabel”, zucht ze.

Lorna leidt aan de ‘aanhoudende genitale opwindingsstoornis’. Die stoornis veroorzaakt een pijnlijk kloppen (opwinding) dat alleen kan worden verminderd door een orgasme.

Een heel uitzonderlijke aandoening die best ernstig wordt genomen. In het verleden pleegden namelijk al twee vrouwen met deze ziekte zelfmoord.

Lees ook  Onderzoek wijst uit: Mensen die een goede band hebben met de buren, zijn gelukkiger!

“Het lijkt leuk om te hebben, maar dat is het dus niet. Ik kan van alles een orgasme krijgen: van een gedachte, een korte aanraking, tot zelfs van het rijden over een vluchtheuvel en de schoonmaak doen.

Ooit was ik met een vriendin in de supermarkt en noemde zij de naam van m’n vriend. Ik sloeg in paniek en ben uit schrik gaan lopen. Ik moest me vasthouden aan de winkelrekken van de opwinding.”

Lees ook  Deze vrouw laat zien wat haar ongesteldheid elke maand met haar lichaam doet

Tegen de stoornis valt medisch gezien weinig te beginnen. Lorna weigerde in het verleden al een echografie omdat ze schrik had dat ze weer een orgasme zou krijgen.

“Op woensdag en vrijdag zie ik m’n vriend. Dan hebben we seks en voelt het goed, de rest van de week is het puur afzien”, besluit ze.

Nederlandse klusjesman laat zich in natura uitbetalen.. Wij hebben de beelden!

Topeconoom doet voorstel: “Laat ouderen corona belasting betalen”