in

Vrouw doet oproep – Wie wilt mij zwanger maken?

Facebook is een toegankelijke manier om diensten aan te bieden en oproepjes te plaatsen. Maar deze oproep van een Roemeense vrouw is wel enigszins opmerkelijk te noemen.

Zij plaatste een bericht op Facebook waarin ze haar lichaam aanbiedt, plus nog een geldprijs van 500 euro, in ruil voor een zwangerschap.

De 25-jarige Adelina Albu beweert niet geïnteresseerd te zijn in een vriendje of een echtgenoot. “Ik ben een volwassen, onafhankelijke vrouw en ik wil een kind – niet een man die zich gedraagt als een kind”, aldus Albu tegen Metro UK. Ze bedoelt hiermee dat het niet moeilijk is mannen te ontmoeten, “maar wel één die een baby wil”.

Lees ook  Daan (22) is levende herkansinglegende: “Al 10 keer zelfde tentamen niet gehaald”

Geprezen
“Jij de lol, ik een kindje”, zette Adelina er nog bij. Facebook-gebruikers prijzen haar voor het feit een onafhankelijke vrouw te zijn die een kind in haar eentje wil opvoeden.

De enige voorwaarde is wel dat de man in kwestie een vruchtbaarheidstest laat doen en hij moet alle ouderlijke rechten overdragen aan Adelina.

Lees ook  Hulpverlener Annemiek reed naar dodelijk ongeluk – haar zoon bleek het slachtoffer

Niet geheel verrassend kreeg Adelina al vele reacties van mannen die haar graag willen helpen bij haar fortuinlijke deal.

Getrouwde vrouw neemt break voor s*ks met vreemden

Meisje wil vollere lippen, dit is het resultaat