in

Vrouw belt naar de politie omdat een man zijn hond haar hond ‘berijdt’

Je weet nooit wanneer je de kans krijgt om iets ongewoons vast te leggen op video. Het gebeurde onlangs toen iemand een video nam van een vrouw die de politie belde omdat een hond haar hond probeerde te berijden in het hondenpark.

De vrouw, in Massachusetts Park, was aan het bellen met de politieagent om te melden dat er een ‘misdaad’ was gepleegd. Misschien noem je het ongepast hondenhoppen?

Franklin Baxley, de 42-jarige man van de de ‘agressieve’ hond, vroeg haar waarom ze politie belde. Hij zei verder: “Omdat ik je vertelde dat ik het park niet verliet? Omdat mijn hond jou hond heeft geprobeerd te berijden?’

Baxley zei dat de vrouw de politie belde nadat de ‘aanslag’ plaatsvond. Ze noemde het een ‘agressieve’ actie.

Lees ook  Openbare leven in Nederland is vrijwel volledig stilgevallen

Baxley liet weten snel zijn hond te hebben afgetrokken van haar hond, maar de vrouw wilde dat hij zijn hond meenam en het park verliet, maar hij weigerde dit te doen.

De situatie werd nog ingewikkelder nadat iemand anders naar voren kwam en probeerde in het midden te komen. Ze waren te horen op de video en vertelden hem dat het ‘ongepast was voor het hondenpark’.

Baxley antwoordde: “Nee, dat is het niet. Ik heb gezien dat elke hond hier wel eens een andere hond probeert te berijden. Ze vraagt ​​me om te vertrekken en nu belt ze de politie? ‘

Lees ook  Selma Omari brengt eerste single uit

Baxley is een voormalige advocaat en hij beweert dat het politieonderzoek buitensporig was. De naamloze vrouw wilde niet toegeven en ze bleef de politie vertellen dat zijn hond ‘mijn hond bleef berijden en aanvallen’.

Baxley zei in een later interview: “Ik ben een verantwoordelijke hondenbezitter, en mijn hond is super vriendelijk. Iedereen die naar dat park gaat, kent mij en zal dat kunnen bevestigen. De honden leven hun beste leven. ”

Attleboro Police kwam ter plaatse en meldde dat iedereen redelijk was. Een sergeant zei: “De vrede werd hersteld en er werden geen aanklachten ingediend.”

Bekijk de video van het incident hieronder en laat tot slot je reactie achter:

Een vakantie met je beste vriendinnen is goed voor de gezondheid, volgens wetenschappers

Er zijn weinig volwassenen die deze som kunnen oplossen – Lukt het jou zonder rekenmachine?