in

Vrouw 8 dagen in coma door een tampon

Een vrouw uit Engeland belandde door het toxischeshocksyndroom (dat ze door een tampon had opgelopen) in een coma van acht dagen. Toen ze weer wakker werd, was ze bijna kaal en herkende ze haar twee dochters en familie niet meer.

Joanna Cartwright (27 jaar) werd plotseling ziek en dacht aanvankelijk dat ze een onschuldige griep had. Na drie dagen in bed te hebben gespendeerd, vreesden haar familieleden dat er iets veel erger aan de hand was. Ze kampte met ademhalingsproblemen en raakte constant in een bewusteloze toestand. Eens in het ziekenhuis zeiden artsen, dat als ze nog enkele uren gewacht had, ze het niet overleefd zou hebben.

Lees ook!
Amber (23) gaf meer dan 8.500 euro uit aan haar uiterlijk

Uit een onderzoek bleek dat ze het toxischeshocksyndroom had. Een zeldzame bacteriële aandoening veroorzaakt door een tampon.Het is een bacteriële infectie veroorzaakt door bacteriën die normaal op de huid, neus of mond leven. Deze kunnen echter in je bloedstroom terechtkomen en schadelijke stoffen vrijmaken. Zo beschadigen ze weefsel, waaronder de huid en organen.

Lees ook!
Wanneer je bij Iris op bezoek bent moet je niet even aan de plantjes voelen of ze wel echt zijn, kijk maar wat ze ermee doet:

Voor Joanna is het met een sisser afgelopen, maar toch zijn de gevolgen ernstig. Zo kan Joanna zich niet alles uit haar verleden herinneren. “Ik weet niet meer wanneer mijn dochter haar eerste stapjes heeft gezet. Het duurde erg lang voordat mijn haren terug groeide en ik dacht zelfs dat mijn broer mijn vriend was.

Leraar dwingt stervende leerling pruik af te doen!

Vrouw vindt een verlamde hond op het strand. Wat ze vervolgens deed heeft mij diep geraakt