in

Vrouw (27) stopte met water drinken – De gevolgen zijn vreselijk..

Een vrouw die woont in Paramaribo en jarenlang last had van een ernstige en penetrante stankgeur uit haar mond kan weer gelukkig door het leven gaan.

De 27- jarige begon rond haar 25e opmerkingen te krijgen van haar toenmalige vriend dat er vaker een onwelriekende rottende geur uit haar mond kwam en dat hij daarmee erg veel moeite had.

Het slachtoffer klopte bij verschillende deskundigen aan voor hulp, maar de oorzaak werd niet gevonden en de gênante klacht bleef aanhouden.

Het op instigatie van de tandarts regelmatig gorgelen met speciale mondwaters, tanden poetsen, flossen, tong schrapen en het kauwen op gum mochten niet baten.

Lees ook  Vader is 2 uur alleen met baby wanneer mam ’n sms krijgt met: “Mag ik de baby nu vermoorden?”

Volgens informatie die aan GFC Nieuws is gegeven waren de klachten zo ernstig dat het probleem zelfs leidde tot een definitieve liefdesrelatiebreuk.

Begin februari dit jaar meldde de vrouw zich op advies van een arts aan bij een ervaren voedingsexpert van Constantin in een poging haar klachten weg te nemen of verminderen.

“Wij kwamen er al gauw achter wat de mogelijke oorzaken van haar probleem waren. Zij dronk extreem weinig water, at te weinig vezelrijke voeding en kauwde haast de hele dag op zoete/zure snoepjes”.

Te veel suikers/geraffineerde koolhydraten en zuren kunnen zorgen voor een disbalans tussen goede en slechte mondbacteriën, schimmelgroei in de mond en darmen, een verstoorde darmbalans en het ontregelen van de zuurgraad in de mond”.

Lees ook  Gouden kooi-ster Amanda balk uit de kleren

“Met de juiste voeding en drank in combinatie met andere maatregelen kun je een positieve invloed uitoefenen op deze factoren”, legt de topexpert van Constantin uit.

“Bovendien ging ze slechts 1 per week naar het toilet voor een grote boodschap”.

“Wij hebben haar voedings- en drinkpatroon op een gezonde wijze aangepast en de stankadem was al gauw verdwenen. Ook haar spijsverteringssysteem werkt nu weer optimaal”.

“Ze heeft nu een frissere adem en kan weer een nieuw leven en een andere liefdesrelatie beginnen”, aldus de Europees gediplomeerde topexpert van Constantin.

Met een uur in bad verbrand je net zoveel als met een halfuur wandelen

Met deze 5 menstruatieklachten kun je beter naar de huisarts gaan