in

Vreemde duwt zoon in een tas om hem te kidnappen, maar de vader neemt onmiddellijk wraak

Een vermist kind is zeker een van de ergste nachtmerries van elke ouder. Voor vader Ron Kraus uit de staat Indiana in de Verenigde Staten, kwam die nachtmerrie bijna uit, nadat een vreemde probeerde zijn jonge zoon, Ryker, te ontvoeren.

Maar Rons snelle reactie zou zomaar eens het leven van zijn zoon gered kunnen hebben.

Nu wordt de vader wereldwijd geprezen voor zijn snelle reactie. Ondertussen zoekt de politie naar de vermeende kidnapper.

Het was een warme zomerdag en de familie Kraus was zich aan het voorbereiden om de eerste verjaardag van hun zoon in de tuin te vieren.

Plotseling stopte er een auto bij hun huis en een vreemde stapte uit. Hij zei tegen Ron dat zijn motor oververhit was en vroeg of hij misschien wat water kon krijgen om zijn radiator af te koelen.

Ron was vriendelijk tegen de vreemde en had niet verwacht dat hij gevaarlijk zou zijn. Ondertussen speelde zijn zoontje buiten, voor de deur. Ron draaide zich heel eventjes om, om wat water te pakken. Maar toen zag hij het ondenkbare voor zijn ogen gebeuren.

Lees ook  Kinderkamer en s*ksspullen gevonden bij p*doverdachte, voorarrest verlengd

De vreemde man pakte Ryker op – en probeerde hem in een sporttas te stappen. Op hetzelfde moment draaide hij zich richting zijn auto en begon te rennen.

Alles gebeurde in slechts een paar seconden.

Het was ongeveer 30 meter naar de auto. Ron was in paniek en voelde dat als hij de man niet zou stoppen voordat hij bij de auto was, hij zijn zoon nooit meer zou zien.

Ron rende sneller dan hij ooit in zijn leven had gedaan. Hij richtte zich op de man en voordat die in de auto kon stappen sloeg hij hem op het hoofd.

De man viel op de grond en liet Ryker naast hem vallen. Ron pakte zijn zoon op en haastte zich terug naar het huis waar hij hen opsloot. Daarna belde hij de politie.

Lees ook  Famke Louise openhartig over plastische chirurgie

Toen de politie ter plaatse was, was de man verdwenen. Hij was ontsnapt – maar Ryker was gelukkig veilig. De politie is nu op zoek naar de man die Ryker probeerde te ontvoeren.

“Ik hoop dat hij gepakt wordt en dat ze hem kunnen stoppen voordat hij nog zoiets probeert, ” vertelde Ron tegen CBS Chicago.

Dit verhaal is werkelijk een nachtmerrie! Ik ben zo blij dat Ron het voor elkaar kreeg om de man te stoppen – anders had het een verschrikkelijke situatie kunnen worden voor Ron en zijn familie. Ik hoop echt dat de politie de man te pakken krijgt voordat hij nog een keer overweegt om zo´n slechte daad te begaan.

Bekijk het media verslag hieronder voor meer informatie:

Vermiste Susanna (14) blijkt vermoord, verdachte asielzoeker op de vlucht

Meisje weggehaald van haar familie en in tehuis geplaatst, deze film laat niemand onberoerd