in ,

Volgers onder de indruk van killerbody Sarah van Soelen

Sarah van Soelen (25), de vriendin van André Hazes (27), maakt op social media veel indruk met haar ware killerbody. Ze deelt op deze warme dag een halfnaakte foto en kan rekenen op veel (positieve) reacties.

“Het maakt me niks uit hoe je over me denkt. Ik denk helemaal niet aan jou”

De zon schijnt eindelijk weer volop in Nederland en veel BN’ers kunnen eindelijk hun afgetrainde ‘summer proof’ lichaam laten zien aan hun duizenden volgers.

Lees ook  Bij dit bedrijf mag je 30 minuten per dag jezelf bevr*digen tijdens de werkuren

Ook Sarah van Soelen behoort daartoe, zoals op de foto hieronder is te zien. ‘Het maakt me niks uit hoe je over me denkt.

Ik denk helemaal niet aan jou’, schrijft ze erbij. Of de caption aan een specifieke persoon geadresseerd is, blijft vooralsnog onduidelijk.

‘Lord, sweet jesus’, ‘Mijn god, kun je nog knapper zijn’, ‘Sodeju’ en ‘Doe eens even normaal’, wordt er zoal gereageerd.


Eerder deze week gaf Sarah nog haar eerste televisie-interview voor de camera van RTL Boulevard, dat deed ze samen met haar liefde André Hazes.

Lees ook  Zilvervisjes in huis: zo kom je ervan af

De twee spreken onder andere openhartig over hun relatie én toekomstplannen. De beelden zijn in de video hieronder terug te zien.

Jeugdvriend slaat vriend bijna dood – 10 gebroken ribben, 4 gebroken rugwervels en een gebroken kaak

“Sarah van Soelen haalt heel hard uit naar Monique Westenberg!”