in

Ex van Rico Verhoeven plaatst pikante foto

Rico Verhoeven is al een tijdje samen met Jacky Duchenne. Samen hebben ze 3 kinderen gekregen. Helaas is het nieuws naar buiten gekomen dat de twee na 13 jaar er een punt achter zetten.

Verschillende geruchten gaan dat de kickbokser zijn oog alweer op Yolanthe zou hebben. Wat hier allemaal van waar is moet nog maar blijken natuurlijk.

Maar we willen natuurlijk wel even weten wie die ex van onze favoriete kickbokser precies is. En dan zien we nogal fijne kiekjes naar voren komen.

Ex van Rico Verhoeven kijkt niet achterom… of wel?
De dame is namelijk hard aan het sporten. We hadden ook niet anders verwacht van de vrouw van Rico natuurlijk.

Lees ook  Nu 24 Nederlanders bezweken aan coronavirus: ‘hoe groot wordt tweede golf’?

En daarbij plaatst ze ook erg inspirerende teksten onder haar foto’s Onder onderstaande foto’s ging het alleen een beetje fout.

Ze schrijft erbij: “Kijk niet achterom maar juist vooruit!”. Iets zegt ons dat dit dan niet de juiste foto is om daarbij te plaatsen:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kijk niet achterom maar juist vooruit! TRAIN INSANE OR REMAIN THE SAME!! Kijk niet naar wat je al gedaan hebt maar naar wat je nog moet doen! Na mijn 3e zwangerschap woog ik 108.8 kilo toen mijn kindje al 4 weken oud was. Ik wilde niets liever dan van mijn gewicht af! Ik dacht bij mezelf nog 1x hard knokken. Want wat is een jaar trainen of anderhalf jaar trainen als je alleen maar beloont word met goede resultaten…en ja…3x per week varkensvlees en na 20:00 eten mag niet meer…maar echt waar!!!alles went! Ik zeg ” Vanaf januari iedereen aan de bak voor wat jou persoonlijke doel is!” Actie voor RV Sports…schrijf je voor een half jaar in met een partner, collega, vriend of familie en krijg de hele maand december en januari gratis!!!!

Een bericht gedeeld door Jacky Duchenne (@jackyduchenne) op

Draagmoeder bevalt van tweeling voor koppel: één maand later toont de DNA-test het onvoorstelbare

Collega onthult: ‘Bridget is echt kapot’