in

Voetbaltrainer filmt naakte tieners in kleedkamer en masturberende jongens: twee jaar celstraf en schadevergoeding

Een 39-jarige voormalige elftalleider bij voetbalclub Woubrugge heeft twee jaar cel gekregen omdat hij met zijn telefoon opnamen van naakte tieners had gemaakt in de kleedkamer. Hij moet één van de gefilmden ook ruim 1500 euro schadevergoeding betalen.

Van de door de Haagse rechtbank opgelegde 24 maanden cel zijn er acht voorwaardelijk. De man uit Woubrugge meldde zichzelf bij de politie nadat zijn partner hem had betrapt op het bezit van kinderp*rno.

Lees ook  Man (27) opgepakt voor aanr*nden van vrouwen in winkels

Op beeld was ook te zien hoe de minderjarigen zich aftrokken, maar de rechtbank vindt niet bewezen dat de veroordeelde hen daartoe aanzette. De feiten dateren van twee tot drie jaar terug, enkele gefilmden zijn nu dus 16 jaar.

Behandelen
De 39-jarige moet zich laten behandelen en de rechtbank wil dat hij zich ‘onthoudt van het s*ksueel getint communiceren met minderjarigen, gedrag dat is gericht op een digitale omgeving waarin kinderp*rnografisch materiaal kan worden verkregen en gedrag dat is gericht op een digitale omgeving waarin over s*ksuele handelingen met minderjarigen wordt gecommuniceerd’.

Lees ook  Man trilt van angst nadat hij maandenlang door gewelddadige vriendin in elkaar geslagen werd.

Verder moet de man meewerken als zijn apparatuur wordt gecontroleerd op bezit van kinderp*rno. Naast kinderp*rno zou de man eerder ook dierenporno hebben verzameld.

Tony Junior laat nieuwe tatoeage zetten, fans spotten behoorlijke spelfout!

Dode in Apeldoornse flat gevonden na klachten over stank en honderden vliegen