in

VISSERS VINDEN EEN BIZARRE VIS IN HUN NETTEN. DIT IS IETS UIT EEN NACHTMERRIE!

In de diepten van onze oceanen leven heel wat wezens die in onze ogen bizar en zelfs angstaanjagend lijken. Geen wonder want de omstandigheden waarin deze schepselen leven zijn heel anders dan op het droge.

Maar soms komt er zelfs in ondiepere wateren iets aan het licht dat recht uit een horrorfilm lijkt te komen. Voor de kust van Mexico troffen vissers wel een erg akelig exemplaar aan!

Lees ook  We konden haar blijdschap en opluchting echt voelen! Dit is ware liefde!

Niemand kon zeggen welke soort vis het was, en of het überhaupt wel een vis was. Het wezen had een ruwe huid, drie rijen kleine tanden en drie kieuwopeningen aan elke kant van zijn hoofd.

De geschokte vissers noemden het een “buitenaardse vis.” Het merkwaardige roosgekleurde schepsel werd door zeebiologen als een zwelhaai geïdentificeerd – het gevangen exemplaar was een albino.

Lees ook  ‘Levensecht Dumbo’ babyolifantje sterft nadat achterste pootjes knakken.

Zwelhaaien zijn een ondersoort van de familie van de kattenhaaien. Wanneer ze zich bedreigd voelen kunnen ze hun lichaam vol lucht pompen om er groter en gevaarlijker uit te zien.

DE ALBINOHAAI WERD TERUG IN HET WATER GEGOOID EN VRIJGELATEN. DAT HIJ NOG LANG IN DE DIEPTES VAN ONZE ZEEËN MAG ZWEMMEN!

MOEDER WAARSCHUWT ANDERE OUDERS NADAT DOCHTERTJE IN HAAR KINDERKAMER EEN HITTESLAG KRIJGT.

Schokkend moment waarop een verzorgster van een dierentuin door een tijger verscheurd wordt.