in ,

Vinny (22) liet zich ombouwen tot genderneutrale alien

Vinny uit Los Angeles wil niets liever dan een geslachtsloze alien zijn! De 22-jarige Vinny uit Los Angeles gaat heel ver in zijn wens om een opmerkelijke droom te doen uitkomen:

hij wil niets liever dan een genderneutrale alien zijn. De Amerikaanse jongeman onderging al ruim 100 operaties om zoveel mogelijk in de buurt te komen, maar hij is nog lang niet klaar….

Hij neemt genderneutraal héél letterlijk, Vinny gelooft namelijk dat aliëns geen geslacht hebben. En omdat hij het bloedserieus neemt, wil hij zijn genitaliën binnenkort laten verwijderen.

Vinny heeft al diep in de buidel moeten tasten, hij heeft tot nu toe ruim 50.000 dollar uitgegeven aan plastische chirurgie die hem een buitenaardse look moet geven.

Lees ook  6 maanden oude baby krijgt Herpes door onschuldige kus

Hij wil met zijn uiterlijk laten zien hoe hij zich van binnen voelt: ,,Ik wil hybride zijn. Geen man of vrouw. Ik zou niet weten waarom ik niet niets zou kunnen hebben, daar beneden.”

Toen hij nog maar 17 jaar was liet Vinny al lip-fillers inspuiten, daarna volgden (onder meer) 12 wangimplantaten, vijf neuscorrecties, 35 laserbehandelingen en vijf botoxinjecties. Hij draagt gitzwarte contactlenzen en verft zijn haren in felle kleuren…

Vinny vindt het heerlijk dat hij eruit ziet als een buitenaards wezen, met een enorm hoofd en wenkbrauw-loos. ,,Wanneer mensen me vragen mezelf te omschrijven, dan zeg ik ze dat ik niet aards ben”.

Lees ook  Mandy heeft 10 kinderen van 5 verschillende mannen - Hoef nooit meer te werken!

Hij omschrijft zichzelf niet als homo, bi- of transseksueel: ,,Ik wil dat mensen ophouden zichzelf te labelen.”

Om daadwerkelijk te transformeren krijgt hij binnenkort de meest ingrijpende operatie, namelijk het verwijderen van zijn genitaliën.

Zo kan Vinny binnenkort door het leven als ‘genderloos’ persoon, een alien dus. De operatie om zijn tepels, genitaliën en navel te laten verwijderen is het duurst tot nu toe: 160.000 dollar.

Laatkomers leven langer, aldus onderzoek

Bouwmarkten gooien deuren tóch open: ‘Nieuwe tegels bestel je niet snel online’