in

Vijfjarig jongetje overleeft aanval van 2 rottweilers – nu wordt hij gepest vanwege zijn uiterlijk

Laten we allemaal iets uit dit verhaal leren. Eén slachtoffer van pesten is een slachtoffer te veel.

Het maakt niet uit in welke stad je woont of in welk land je woont. Pesten komt op alle leeftijden helaas veel voor.

Voor de kleine jongen Ryder Wells uit North Carolina heeft pesten de laatste tijd helaas zijn leven gekenmerkt.

De reden waarom Ryder wordt gepest, is vanwege zijn uiterlijk. En misschien is het meest trieste dat er een vreselijke tragedie achter zit.

In 2015, toen Ryder nog maar een paar maanden oud was, werd hij aangevallen door twee rottweilers. Hij overleefde ternauwernood de aanval.

Ryder verloor de helft van zijn gezicht, zijn tanden waren verbrijzeld en zijn arm was gebroken, en hij had een klaplong.

Zijn gezin was bang dat hij de aanval niet zou overleven, maar deze kleine vechter trotseerde de kansen en heeft sindsdien ongeveer 50 operaties ondergaan.

Lees ook  Na Ciara komt storm Dennis: komend weekend is het weer raak

Je zou denken dat de kleine Ryder veel liefde en respect zou ontvangen na zijn verschrikkelijke beproeving, maar dit was niet het geval. In plaats daarvan kreeg hij vervelende opmerkingen en blikken van zowel kinderen als volwassenen.

“Als we naar het park gaan, zijn er kinderen die wijzen en ‘monster’ schreeuwen, terwijl ze naar hem wijzen voordat ze weglopen,” vertelt zijn moeder Brittany aan de krant The Mirror.

“Toen ik laatst aan het winkelen was, riep iemand ‘ew’ en keek hem walgend aan. Het is zwaar en het breekt mijn hart als ouder dat na alles wat hij heeft meegemaakt, dat mensen niet aardig kunnen zijn over iets waar hij niets aan kan doen.”

Moeder Brittany wil er echter op wijzen dat Ryder een echte vechter is die zich niet laat ontmoedigen door deze nare opmerkingen. Ze geeft echter toe dat ze zich zorgen maakt over wat er zal gebeuren als hij naar school gaat.

Lees ook  Vrouw (27) verkoopt haar maagdelijkheid aan hoogste bieder: “Ik ben het beu om te wachten”

“Hij draagt ​​een bril en een hoed en soms buigt hij zijn hoofd om zijn gezicht te verbergen. Maar ik vertel hem gewoon elke dag dat hij mooi is. Anders is mooi en het is oké om anders te zijn.”

Door Ryders verhaal te delen, wil de moeder de kennis verspreiden onder andere ouders en echt licht werpen op hoe dit een onschuldig jongetje beïnvloedt.

“Ik stel hem zo veel mogelijk gerust, maar ik ben doodsbang als hij naar school gaat. Er zullen altijd een paar kinderen zijn die niet aardig zijn.”

Laten we nu iets uit dit verhaal leren. We hebben allemaal de verantwoordelijkheid om vriendelijk te zijn voor onze medemensen en vooral de verantwoordelijkheid om onze kinderen te leren dat pesten niet acceptabel is.

Je bent prachtig zoals je bent, Ryder. Laat de pestkoppen je niet kisten!

Wie een sociale huurwoning wil moet nog langer wachten én is duurder uit

Opsporing Verzocht: Inge Caljouw overlijdt na aanrijding door vermoedelijke straatracer