in

Man doodt zijn 2 kinderen en vrouw alvorens zichzelf van het leven te beroven

Bij een gezinsdrama in het Henegouwse Petit-Roeulx-lez-Braine, onderdeel van ‘s-Gravenbrakel (Braine-le-Comte), heeft een man donderdag zijn vrouw en twee kinderen om het leven gebracht.

De man stapte vervolgens uit het leven. Dat heeft het parket van Mons (Bergen) aan de RTBF bevestigd.

Volgens RTL Info gaat het om een nieuw samengesteld gezin uit de Rue du Calvaire. De vrouw had twee kinderen uit een vorige relatie. Een dochter van de man zou bij terugkomst van school de lichamen hebben aangetroffen.

Lees ook  OG3NE-zusje Lisa knapt bijna uit haar badpak aan de rand van het zwembad

De vader zou hebben toegeslagen met een mes, verklaarde een omwonende aan RTL Info. Volgens hem waren er al langer spanningen in het gezin en kampte de man met een drankverslaving.

Het drama gebeurde mogelijk donderdagochtend al. De politie stelde gisteravond een veiligheidsperimeter in, waarna de onderzoeksrechter ter plaatse kwam.

Lees ook  Oranje-fan vliegt met vliegtuigje boven training: ‘Frank, gewoon 4-3-3!’

Burgemeester Maxime Daye van ‘s-Gravenbrakel stelde een gemeenschappelijke ruimte ter beschikking waar medewerkers van de dienst Slachtofferhulp een luisterend oor boden aan getroffen families, buren en vrienden. “Petit-Roeulx is een klein dorp. Iedereen kent iedereen hier”, verklaarde de burgemeester aan RTL Info.

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de site www.zelfmoord1813.be.

Famke Louise deelt fijne foto in een opvallend doorschijnend truitje

Fitnessbedrijf in shock: kindje overlijdt op loopband, ouders in brief gewaarschuwd