in

Meisje 14 verdronken nadat schoolgenoten haar geduwd hebben in water

In een voorstad van Parijs is gisteravond het levenloze lichaam van een veertienjarig meisje uit de Seine gehaald. Speurders vermoeden dat twee schoolgenoten haar in het water geduwd hebben, weet France Info.

Agenten deden de schokkende ontdekking rond 20.30 uur in Argenteuil. Ze waren getipt door de moeder van een van de verdachten.

Haar vijftienjarige zoon was eerder met bebloede kleren thuisgekomen. Hij vertelde haar dat hij samen met een vriendin een meisje geslagen had. Door het tumult zou zij vervolgens “in de Seine gevallen zijn”.

De twee jongeren gedroegen zich tijdens dat gesprek naar verluidt heel nerveus. Na een snelle kledingwissel gingen ze weer het huis uit.

De moeder ging intussen de locatie inspecteren die haar zoon vermeld had. Een achtergelaten handschoen en een haarlok deden het ergste vrezen en dus stapte ze naar het politiebureau.

Lees ook  Meest stijle brug ter wereld zorgt voor paniekaanvallen bij bestuurders!

De ouders van het slachtoffer hadden net dan hun dochter als vermist opgegeven. Ze dachten in eerste instantie dat ze gevlucht was.

Toen ze hoorden wat haar werkelijk overkomen was, stortten ze in. “De daders moeten boeten voor wat ze gedaan hebben. Mijn dochter heeft niets misdaan”, vertelt de aangeslagen moeder voor de camera.


Pesterijen
Om 2 uur vannacht konden de twee verdachten ingerekend worden. Ze hadden zich schuilgehouden in de woning van een kameraad. Geen van beiden heeft een strafblad.

Lees ook  Politie arresteert verdachte bijna 49 jaar na moord op Julie Ann (15)

Uit een eerste onderzoek blijkt intussen dat het meisje klappen toegediend kreeg op het hoofd en in het gezicht.

Volgens de moeder van het slachtoffer werd de leerlinge gepest op school, een these die ondersteund wordt door getuigenissen van medestudenten. Zo zouden er op sociale media beledigingen aan haar adres verstuurd zijn.

Volgens de leerlingen was er vorige week ook nog sprake van een stevige ruzie tussen beide meisjes. De politie onderzoekt de zaak verder.

Zo makkelijk klimt een rat dus in jouw wc-pot omhoog!

Agent gaat door het lint bij arrestatie van minderjarigen, collega breekt vinger