in ,

Veel ophef om foto van Maxime Meiland zonder bovenkleding

Zo dan. Half internet staat weer eens op zijn kop vanwege een foto van Maxime Meiland. Maxime behoort tot een van de meest bekende gezinnen van Nederland en de Meilandjes duiken overal op. Maxime plaatste gisteren een foto waar een hoop mensen iets van ‘vinden’.

Maxime Meiland
Maxime heeft haar faam voornamelijk te danken aan papa Martien Meiland. Zijn inmiddels bekende “Wat gooeeed” uitspraken uit het programma Ik Vertrek bezorgden de familie de nodige aandacht. En als snel vielen de ogen ook op dochter Maxime.

Lees ook  Anton, 8, pleegt zelfmoord na jarenlange mishandeling door ouders

De familie kreeg daarna een eigen show toen ze een chateau in Frankrijk kochten. Sindsdien wordt het privéleven van met name Martien en dochter Maxime op de voet gevolgd. En de roddelmedia krijgen er geen genoeg van.

Foto Maxime krijgt veel kritiek
Op Instagram plaatste Maxime Meiland een foto waar de meningen behoorlijk over verdeeld zijn. Met name de bekendere Nederlanders reageren positief, maar Maxime krijgt ook een hoop negatieve reacties over zich heen.

Lees ook  André Hazes bevestigt dat hij samenwoont met Sarah van Soelen (25)

Op de foto heeft ze namelijk geen bovenkleding aan en veel mensen vinden dat reden genoeg om zich kritisch uit te laten.

Zo valt er te lezen: “Mooie foto, maar gedrag van een klein kind.” en “Mooi van buiten slecht van binnen jammer.”.

Wat ons betreft is het gewoon een prima foto en moeten de mensen die negatieve reacties achterlaten zich niet zo aanstellen. Kijk en oordeel zelf:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Moeder en broertjes van bij brand omgekomen Vigo komen met slachtofferverklaring

Samantha ‘Barbie’ de Jong test een paar nieuw gekochte setjes en deelt dit graag