in

Vader zet zijn mes in een enorme kakkerlak. Maar wanneer hij de binnenkant bekijkt? ONGELOOFLIJK!

Ik verbaas me nog iedere dag over de hoeveelheid creativiteit die er zijn op de wereld te vinden is. Of het nou iemand is die prachtige muziek componeert, schildert of danst, er zullen altijd mensen zijn die zichzelf naar een hoger niveau willen tillen.

Dus toen de onderstaande video uitkwam, kan je je vast en zeker voorstellen dat deze binnen de kortste keren het hele internet over ging. Op het eerste gezicht ziet het er schokkend en smerig uit, maar geloof me, de smaak is zoeter dan het uiterlijk!

Dat komt omdat deze kakkerlak helemaal geen kakkerlak is. Het is namelijk gewoon een cake! Deze cake lijkt zo realistisch dat het niemand zou verbazen als het opstond en weg zou lopen.

Een ontzettend leuk idee om bijvoorbeeld je gasten de stuipen op het lijf te jagen tijdens Halloween, of misschien zelfs voor een kinderpartijtje! Deze chef weet zonder twijfel precies wat hij doet. Het is altijd interessant om een meester aan het werk te zien in datgene waar hij/zij het beste in is.

Denk jij dat je het in je mars hebt om ook zo’n bijzondere cake in elkaar te zetten? Dan kan je eens een rustig kijkje nemen naar de volgende video, om er op deze manier achter te komen. Je kan ook naar de plaatselijk patisserie gaan, dat is natuurlijk altijd de makkelijkste manier.

DEEL deze unieke cake met al je vrienden en familie op Facebook! Zou jij hier een hap van durven nemen, of sla je liever over? Laat het ons weten in de reacties!

Ze spuit mosterd in het bad, maar wanneer de mosterd haar huid aanraakt? Ik had geen idee…

Ronnie Flex deelt eerste kiekje met pasgeboren dochtertje.